7. syyskuuta 2012

Ektorpin paikka

Aulassa ollut Ektorp sai väistyä pinnasängyn alta meidän makuuhuoneeseen ja on ollut todella vaikea keksiä toimivaa järjestystä, vaikka huone on talon suurin ja tilaa on. Eilen pyörittelin taas sohvaa, sänkyä ja kapiokirstuani ja sain ne vähän toimivampaan järjestykseen. 


Sohvan laitoin ikkunan eteen ja kirstun sen viereen laskutasoksi. Lukulampun sijoitin sohvan toiselle puolelle, lempikynttelikköni viereen.
 Sängyn siirsin alkuperäiselle paikalleen ja sängynpäätyyn laitoin ystävältä saadun kranssin.Sain tämän kapiokirstun vanhemmiltani ylioppilaslahjaksi. Siellä oli sisällä liinavaatteita, vihreää Teemaa (joka on vieläkin kovassa käytössä) ja muistaakseni kattiloita. Olen aina silloin tällöin harkinnut sen maalaamista, mutta päätin jäädä odottamaan männyn uutta tulemista. Kyllä tänne mustaharmaavalkoiseen kotiin yksi puunvärinenkin mahtuu!


Katsotaan, toimiiko tämä järjestys käytännössä - television katselu ainakin onnistuu mukavammin kuin aikaisemmin. Ja minä voin mennä sänkyyn lyömättä päätä kattoon, se on varmaan ihan parasta tässä kaikessa. :)


6 kommenttia:

 1. Näyttää ainakin kuvissa tosi hyvältä! Ihana kranssi, tykkäisin laittaa itsekin mutta tytöt hyppii pöydillä ja lähes seinillä, joten kaikki pitää olla toistaiseksi pestävää ja kestävää.. Onko tuo Ektorp muuten ollut hyvä? nim. suunnittelee sohvien ostoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ektorp on ollut aika vähällä käytöllä, mutta hyvä siinä on istua ainakin. No, sai tuo meidänkin kranssikin jo vähän kyytiä, kun oltiin pojan kanssa aamulla meidän sängyssä - mutta saa vielä jäädä tuohon paikalleen ;)

   Poista
 2. Kaunis ja valoisa makkari. Kirstu on ihana muisto.
  Blogissani on sinulle jotain kivaa. Käy kurkkaamassa ja nappaa se mukaasi :)
  Kivaa Viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirstu on kyllä ihana, se on seurannut mukana jo kohta 20 vuotta.. Oi, täytyykin lähteä kurkkaamaan sitä kivaa! :)

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 3. Kyllä teillä on sitten niin nättiä!! Myös talon ulkokuori on tosi siisti ja kiva nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli, on niitä vähän vähemmän onnistuneitakin kulmauksia, mutta niitä ei vaan kuvata ;) Vai pitäisköhän tehdä sellainen postaus, jossa olis kaikki ne yleensä kuvan ulkopuolelle jäävät jutut.. Ulkokuori on kyllä jees nyt, sävyn päättäminen on vaan niin kauhean vaikeaa!!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.