25. syyskuuta 2012

Onneksi meillä on kirjastot!

Eilinen ilta kului kirjastokäynneillä, ihania paikkoja! Nyt on opusta joka lähtöön, nämä pitäisi kaikki olla käsiteltynä jouluun mennessä. Aihepiiri lähes jokaisessa kirjassa kiinnostaa tosi paljon, paitsi tuo tilastotieteen kirja. Sillä pitäisi aloittaa, sillä tehtäväpaketti saapui eilen.  

On aika ajankohtaisia aiheita meidän perheen tilannetta ajatellen, sanoja pojalle on alkanut hiljalleen tulla ja oppii uutta puuhaa joka päivä!

Opiskeluintoa ainakin löytyy, mutta sitä ennen on koti laitettava siistiksi! Mä olen löytänyt uudelleen siivoamisen riemun, ihan parasta on Tolulta tuoksuva koti! Ehdinköhän mä avaamaankaan kirjoja tänään.. :)

Onneksi kotona on niin paljon kaikkea puuhasteltavaa, ettei tuo JATKUVA vesisade haittaa (kuin ehkä ihan vähän). Loppuviikoksi toivoisin edes muutamana päivänä mukavaa lenkkisäätä, kaatosateessa lenkkeilyyn ei mun motivaatio vaan riitä.

4 kommenttia:

 1. OI ihanaa! Kiva, kun ihmiset innostuvat jostakin! :)
  Tosi ajankohtainen aihe sulla opintojen alla ;)
  Ja totta, kotona on ihan kiva puuhastella sateella! Joskus kun on paljon puuhasteltavaa sitä oikein toivoisi, että sataisi niin tulis tehtyä jotain! ;D
  Mutta lenkkeily, se ei kyllä multakaan vesisateella luonnistu vaikka vermeet olisi. Onneksi nyt oli hyvä sää hetken ainakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, innostusta kyllä löytyy ja toivottavasti aikaakin vaikka vaan pieninä ripauksina silloin tällöin ;) On mullakin sadetta pitävät kamppeet, mutta tää viikon sairastelu saa pysymään sisätiloissa tällaisella sateella ainakin vielä jonkun aikaa!

   Teilläkin taitaa olla siellä pienempää ja suurempaa puuhasteltavaa, ihanaa, kun olet laittanut niin paljon remppakuvia viime aikoina, niitä on kiva katsella!

   Poista
 2. Näyttää kuntoutukselta :) ja toi puhetta tukeva kommunikointi on kyllä mielenkiintoista! :)
  Opiskeluintoa sinulle Saska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Intoa riittää ja toivottavasti myös kykyä ymmärtää - lähinnä noita englannin kielisiä opuksia ;)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.