6. syyskuuta 2012

Tumput

Elämäni ensimmäiset tumput on valmiit ja ne on ihan tumpun näköisetkin! Peukalot aloitin vähän liian myöhään, mutta ihan hyvät niistä tuli ensimmäisiksi tekeleiksi.Nyt työn alla itselle toinen sukka, toinen on jo valmiina. Kauniisti tuo Polku-lanka on värjätty, vaikkakaan väri ei näissä pikkuruisissa tumpuissa ehtinytkään vaihtua kuin vasta siirryttäessä toiseen tumppuun. Aikuisen sukissa värin vaihtelu näkyy kauniisti. Yhdestä kerästä tulee ainakin yhdet aikuisen sukat ja pikkuruiset tumput, katsotaan, riittääkö lanka vielä pikkuruisiin sukkiinkin.

Lanka Novitan Polku Mustajuuri, puikot 3 mm.

6 kommenttia:

 1. Söpöt tumput ! Voi kun itsekkin osaisin tuollaisia kutoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) Kokeile ihmeessä, mäkin katsoin toisella silmällä netistä kuvitettuja ohjeita - tsekkaa sivusto Käspaikka, siellä oli moneen juttuun kuvitetut ohjeet!

   Poista
 2. mua alkoi naurattaa kun tajusin miksi kuva näytti vähän hassulta...nehän on kuvassa ns. väärässsä kädessä ☺
  -hyväntuulen tumput siis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekin vielä ;D Kyllä ne sai mutkin eilen illalla nauramaan, olivat jotenkin niin surkuhupaisan näköiset - todellakin hyväntuulen tumput!

   Poista
 3. Ensimmäisten jälkeen on hyvä jatkaa...eteenpäin. Keväällä kastuu useammat päivässä.
  Hyvät lapasista tuli. tv. Anna-L....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, mä voisin kyllä siellä neulontakokoontumisessa kysellä kuitenkin vähän vinkkejä.. Kevääseen on onneksi aikaa, ehtii harjoittelemaan ;)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.