14. toukokuuta 2012

Se vei kielen mennessään


Mulla on ollut tapana leipoa kerran vuodessa kakku. Suklaisen mascarponekakun olen leiponut syntymäpäiväni kunniaksi joka vuosi. Tänä vuonna teen poikkeuksen ja leivon kaksi kakkua, täytyihän äitienpäivänäkin kakku olla. Poikani ei vielä leivo (heh), eikä mieskään ole kovin kätevä leipomusten suhteen.

Googlailin juustokakkuohjeita ja tämän nähtyäni valinta oli selvä. Tämän vuoden äitienpäiväkakkuni oli Dajm-valkosuklaajuustokakku. NAM! Aivan älyttömän hyvää. Ja oikein äklömakeaa ;) 


Jos et ole kokeillut suosittelen! Ohjeen löysin Kinuskikissan blogista.

Äsken nautiskeltiin ystävän kanssa palaset kahvin kanssa, istuttiin tuossa pikkupatiolla auringon paisteessa ja paranneltiin kotimammojen maailmaa. Hyvä yhdistelmä olikin, mieli on taas pirteä, nenässä lisää väriä ja masu mukavasti täynnä namia ;)

Kenetköhän sitä huomenna kutsuisi kahville, tuota kakkua kun on vielä puolet jäljellä, eikä sitä itsekseen tohtisi kokonaan tuhota..



8 kommenttia:

  1. Mä tulisin kyllä heti auttamaan sua ton kakun tuhoomisessa jos olisi lyhyempi matka. Näyttää hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin tulisit ;) Ja maistuu vielä paremmalle, olin ihan ylpeä aikaansaannoksestani - mä kun olen elämäni aikana leiponut varmaan 5 makeaa kakkua..

      Poista
  2. Mä olen kanssa testannut tuon kakun reseptin (Hellapoliisilta), ja oli kyllä todella hyvää! Äklömakeudesta huolimatta. Perinteiset täytekakut multa ei oikein meinaa sujua, mutta juustokakut on onneksi helpohkoja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, mä en tykkää täytekakuista en ollenkaan!

      Poista
  3. Kiva kun olit kaynyt blogissani:) Sielta løysin tanne! Ihana blogi sinulle. Glottakin sai tuon itsevirkatun maton kummitadilta ristiaislahjaksi. Se on ihana. Ja kivaa toi liitutaulutarra! Jotain tollaista olen tarvinnut. Mista sita saa ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva, kun tulit! Tuota tarraa ostin sisustusliike Hemmasta Lahesta, ei ollut hinnalla pilattu. Ja noi virkatut matot on ihania, mä olen tehnyt jo neljä kappaletta.

      Poista
  4. Käypäs mun postauksesta noukkimassa vähän...tekemistä...(Vakioviesti nyt kaikille)

    Nammmmskis, äkkiä pois tuon ääreltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs mitäs tekemistä siellä on?? ;) Kokeile ihmeessä, mutta niin että tupa on täynnä - muuten kestää ikuisuuden tuhota, kun on niin makiaa!

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.