18. helmikuuta 2013

Juustoportilla

Nähtiin ystävän kanssa eilen puolessa välissä Juustoportilla lounaan merkeissä, enkä malttanut pysytellä poissa Pentikin myymälästä. Ja hyvä niin, sillä tein muutaman edullisen alelöydön.

Ystäväni tämän Twist-sarjan pussukan minulle löysi, tämän kevään uutuuksia ihanissa väreissä. Minä valitsin kauniin harmaan ja jätin hempeät vaaleanpunaiset ja -vihreät kauppaan. Lumia sopii oikein kivasti pussukkaan ja kosketuspinta kestää ehkä vähän kauemmin suojattuna.


Sarjaan kuuluu kaikkea pientä arjen sulostuttajaa, suosittelen kurkkaamaan Pentikin sivuilta.

Kuva lainattu Pentikin nettisivuilta.

Alesta löytyi myös musta valokuvakehys pojan huoneeseen, siellä saa nyt värit väistyä harmaan, valkoisen ja mustan tieltä. 


Ei ne värilliset tekstiilit sitten kuitenkaan ollut mun juttu (kokeilla kuitenkin piti) ja vielä kun saan päättää itse pojan huoneen sisustuksen, niin laitetaan värilliset odottamaan kaappiin. Löysin kangaskaupan alelaarista 5 eurolla muutaman metrin palan harmaata pellavakangasta ja siitä suunnittelin ompelevani tällä viikolla pojalle uudet valelaskosverhot ja muutaman tyynynpäällisen.


Lumista viikon alkua, ihanan talvinen tunnelma ulkosalla!

4 kommenttia:

 1. Mä jo ajattelin, että ootko ollut Jalasjärven juustoportilla, mutta ilmeisesti et ;D Kivoja ostoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En niin kauas lähtenyt ;) Olin Mäntsälän Juustoportilla, en muuten tiennytkään, että niitä on muitakin! Kiitos, niin mustakin!

   Poista
 2. Mullekin tuli heti mieleen Jalasjärven Juustoportti. :) ihana tuo Pentikin pussukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan noita Juustoportteja enemmänkin? Tuo pussukka oli kyllä oikea löytö! :)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.