22. toukokuuta 2013

Patio valmis kesään

Selvittyämme flunssasta ja vatsataudista oli ihana päästä taas laittamaan pihaa kesäkuntoon. Paviljonki sai katon, se yllättäen kestikin hienopesun koneessa - pahimmat pihlajanmarjan jäljet siitä lähtivät, mutta ei siitä taida enää koskaan vitivalkoista tulla. Toiveena olisi, että auringossa se hieman lisää valkaistuisi. Lyhdyt, istuinpehmusteet ja tyynyt näyttävät edelleen kivalta, kyllä tuo mustan ja valkoisen liitto on vaan mun mieleen. Patiokin maalataan/öljytään mustaksi jossain vaiheessa kesää, laudat ovat saaneet kuivua nyt uskoakseni tarpeeksi. Myös kaasugrillin olen ajatellut sipaista tummaksi.


Päiväkahvit jo eilen sipaisin paviljongissa huiviin, tuolla on ihanan viileä istuskella varjossa ja tuulenvire käy mukavasti.


Kesäkukissa luotan tänä vuonna valkoiseen. Ostin lumihiutaletta ja murattia uuteen matalaan astiaan pöydälle, nyt ei ole kukat näköesteenä pöydässä istujilla. Istutuksesta tuli juuri niin eleetön ja kaunis kuin olin ajatellutkin.Ruukkuihin patiolle olin ostavinani petuniaa, mutta tänään hakiessani niitä lisää, kassalla hinta olikin kolme euroa kalliimpi ja nimikin oli muuttunut kerrannaiseksi ahkeraliisaksi. Että kumpiakohan nämä nyt ovat.. Kauniita ovat joka tapauksessa lumihiutaleen kaverina.


Nyt mä lähden blogikierrokselle, siinä taitaa tovi vierähtää pitkäksi venyneen tauon vuoksi. Nähdään!6 kommenttia:

 1. Mahtava tuo teidän patio, niin viihtyisän näköinen ja sävyt minun makuun! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra, mekin tykätään kovasti! Ja siellä kyllä viihdytään, sisällä ei malta olla hyvällä säällä ollenkaan! :)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää teidän terassilla :)

  VastaaPoista
 3. Kerrottuja ahkeraliisoja ovat, varjoisan paikan kukkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos LillaMy tiedosta! :) Nyt kun aloin niiden petunioiden kukkaa tarkemmin miettimään, niin niillähän ei taida olla kerrottua kukkaa..

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.