6. toukokuuta 2013

Terassille uutta

Viime kesänä rakennetulle terassille suunnittelimme jo viime syksynä ostavamme aurinkotuolit pöytäsetin seuraksi, mutta olematon budjetti saneli ehtojaan ja aurinkotuolit jäivät kauppaan. Ei meidän budjetti vieläkään ole suuren suuri, joten edullisia aurinkotuoleja on etsitty. 

Tänä vuonna suunnittelin laittavani paikalleen pelkän katon paviljonkiin. Mieheni on luvannut rakentaa paviljongin ympärille kasvatusaltaat pensaita tai kesäkukkia varten, joita voimme paviljongista käsin ihastella. Lisäksi terassi saa tumman pinnan, aine on vielä harkinnassa. 


Tänään toi posti JYSKin esitteen ja löysin kaksi suhteellisen edullista vaihtoehtoa aurinkotuoleiksi mustavalkoiselle terassille. Ensimmäinen vaihtoehto on Zamora:


Toinen vaihtoehto on Bianco:


Kuvat lainattu www.jysk.fi

Kaksin kappalein näitä olisi tarkoitus hankkia, jotta meille molemmille on omat löhöilytuolit. Olen ehkä hieman enemmän kallellaan tuon Zamoran suuntaan, on jotenkin ryhdikkäämmän oloisempi.

Onko kellään näistä kahdesta aurinkovuoteesta kokemusta, ovatko hintansa väärti?

Aurinkoista maanantaipäivää sulle, me niiskutetaan sisätiloissa ja ihastellaan päivää ikkunoiden läpi.

12 kommenttia:

 1. Kokemusta ei kummastakaan ole, mutta näin ulkonäöllisesti arvioituna tykkään enemmän Zamorasta ja kuten itsekin toteat vaikuttaa ryhdikkäämmältä ja tärkeä seikka ainakin minulle on että siinä on KÄSINOJAT joilla lepuuttaa käsiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin ryhdikkäämpi! Nuo käsinojat on kyllä varmasti aika kätevät, pisteet siitäkin Zamoralle.

   Poista
 2. Pakko myös peukuttaa ekalle vaihtoehdolle. Voisin ottaa itellekin! Tuo jälkimmäinen näyttää ensimmäiseen verrattuna jotenkin rimpulalta (tietämättä siis näistä yhtään mitään livenä!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttääkin, oot ihan oikeassa. Täytyy tosiaan käydä vielä koemakaamassa nämä, jotta saa sen tunnun selän alla myös.

   Poista
 3. Zamorasta mäkin tykkään enemmän näitten kuvien perusteella. Kokemusta näistä ei siis löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän on aika samanmielistä porukkaa. ;) Kyllä tuo Zamora taitaa tuon Biancon lyödä mennen tullen..

   Poista
 4. Meillä on viime kesänä Askosta ostetut tuolit, jotka ovat hyvin samannäköiset, kuin tuo Zamora. Yhden kesän kokemuksella voin suositella :) Meillä on kangas valkoisena, toimii kyllä todella hyvin, koska on yös kätevä pestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Askossa olikin kivan näköisiä aurinkotuoleja ja muistaakseni niitä ihastelin blogissanne. Tuo pestävyys on kyllä suuri plussa! :)

   Poista
 5. Kivan näköisiä molemmat, erityisesti keveys viehättää. Ehkäpä minäkin kallistun Zamorin puoleen :)
  Minä haaveleilen pihallemme paviljongista. Tämän remontin hampaissa budjetti ei anna myöten siihen "täydelliseen" malliin. Kuvasta päätellen teidän terassin paviljonki vaikuttaa oikein kivalta, onko se hankittu mistä? Muistatko mitä hintaluokkaa oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä olen jo nyt aivan varma, että se on tuo Zamora - kunhan siis saan säästettyä rahaa sitä varten. :) Tuo paviljonkin on JYSKin malli ja tällä hetkellä se on alennuksessa 110 euroa 18.5. asti, jos oikein muistan. Me ollaan tuohon oltu tyytyväisiä, on suht jämäkkä eikä siinä ole mitään ylimääräisiä krumeluureja. Käy kurkkaamassa Jyskin sivuilta tuo, nimeltään on Roma-paviljonki.

   Poista
  2. Kiitos tuhannesti tyhjentävästä paviljonki-infosta. Täytyypä lampsia Jyskiin katsomaan ihan paikan päälle miltä näyttää.

   Poista
  3. Ole hyvä! Me ollaan oltu tuohon tosi tyytyväisiä, vaikka alkuun kovasti pelkäsin sen olevan hutera ja lähtevän tuulen mukaan. Ei ole ollut huteruudesta tietoakaan, joten käy ihmeessä tutustumassa siihen!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.