1. toukokuuta 2013

Pyöräilykauden alku

Vappua on vietetty ystävien ja perheen kesken grillaten ja vapputorilla käyden. Grillaussäät olivat kyllä aika syvältä, mutta reippaasti miehet vesisateessa grillasivat naisten ja lasten pysytellessä sisätiloissa. Kaikille läsnäolleille suuri kiitos, oli kyllä ihana irtiotto arjesta! 

Tänään piipahdettiin aamupäivästä vapputorilla hakemassa pojalle mopo-vappupallo ja ihmettelemässä kaupungin hulinoita. 


Vapputorin jälkeen kaivettiin pyörät, istuin ja kypärät esille ja mies laittoi pyörät kesäkuosiin. Eka pyöräilyretki on siis tänään edessä, aivan mahtavaa! Pihaa ja pensaita piti käydä taas ihastelemassa, kovasti on nuppua marja- ja vadelmapensaissa. Kiviäkin on kaivettu esiin pihalla nurmikon alta sekä suurempia putsailtu maa-aineksesta. Tehtävää on vielä paljon, mutta aletaan olla hiljalleen voiton puolella. Tällä viikolla maahan laitetaan vielä kolme tai neljä alppiruusua, kunhan saan valittua ne kaikkein kauneimmat - ei ole helppo nakki!
Mut nyt kypärät päähän ja pyörän satulaan - muistakaahan tekin käyttää kypärää!

2 kommenttia:

 1. Pyöräretket on ihan parasta. Mekin laitettiin pyörät kondikseen. Ihan parasta keväässä on tämä kaikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Helsingissä mä aina pyöräilin Keskuspuiston kautta cityyn, sen polut tuli oikeastaan tosi tutuiksi. Täällä pääsee huitelemaan peltojen keskellä, mahtavuutta! :)

   Joko teillä on paljon tullut kilometrejä? Siinä muuten kunto nousee ihan huomaamatta, tosi hyvää liikuntaa!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.