9. marraskuuta 2012

Ostettua ja itsetehtyä

Mun ei pitäisi koskaan mennä Pentikiin vaan katselemaan, koska en mä koskaan vaan katsele. Itsepetosta parhaimmillaan ;)

Tänään lähti matkaan pientä ja vähän isompaa ihanaa, isompi on tämä metallinen lautanen. Olin jo kassalla, kun silmäni osuivat tähän ja oli ihan pakko ottaa se mukaan. Kotona sitten pähkäilinkin, että mitä siihen laittaisin. Päädyin tällaiseen komboon. 


Kynttilöitä on vaan oltava pöydällä ja nuo lasinaluset on ihan pakko olla helposti saatavilla - meidän pöytään jää tosi helposti märästä lasista rinkula.

Sain myös valmiiksi toisen maljakon päällisen, tähän sai menemään tuplasti aikaa enemmän. Telkkua katsellessa virheitä tuli tämän vähän vaikeamman kuvion kanssa aika paljon, joten purkaakin sai moneen otteeseen.


Vielä en ole ehtinyt hakea sitä lehtikuusenoksaa maljakkoon (kiitos vinkistä!), mutta sellainen siihen sopii oikein kauniisti. Ei se tyhjilläänkään hullumpi ole!

Oli muuten aivan ihana aurinkoinen päivä tänään, pyörittiin pitkään kaupungilla pojan kanssa ja nautittiin kauniista pakkaspäivästä. Saatiin vielä ystäväkin kylään, arjen luksusta!

Rentouttavaa viikonloppua sulle!

8 kommenttia:

 1. Minä käyn tosi harvoin Pentikillä kun en mikään fani ole heidän tuotteille, mutta tuo tarjotin on kyllä tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olen ihan tolkuton fani, on siellä kyllä paljon sellaistakin, mitä en kotiin ottaisi. Tuo tarjotin on kyllä kaunis, samaa mieltä on oltava :)

   Poista
 2. Hyvä tarjotin valinta! :) Ihana tuo neulottulyhty :) Osaisipa itsekin tuollaisia tehdä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra, niin mustakin! Nuo lyhdyt on loppujen lopuksi helppoja tehdä, perussilmukoillakin pääsee pitkälle :) Kokeile ihmeessä!

   Poista
 3. Kaunis tarjotin ! Kivan suojan olet maljakolle tehnyt. Näin Prismassa samanlaisia kynttilöitä kun tuo sinun maljakon suojus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Allidaalia, molemmista on ollut kovasti silmäniloa! Ai niitä on Prismassakin, en ole huomannutkaan! :)

   Poista
 4. Kaunis kynttiläkokonaisuus. Tykkään muutekin koko olohuoneen sisutuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin pidän kovasti! Sekä kynttilävadista että olohuoneesta! :)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.