6. marraskuuta 2012

Laavulla

Viikko sitten oltiin koko pesueen voimin retkeilemässä. Repussa paljon evästä ja juotavaa, lämmintä päällä, poika Manducassa ja retki lähilaavulle saattoi alkaa. Nuotiolla oli omaa tunnelmaansa, aurinko paistoi ja mulla oli maailman parasta seuraa. 

Poikakin sai ensimmäisen nuotionakkinsa ja sehän maistui! Joka kerta kun siitä piti ottaa lisää kuorta pois, tuli suuri suru - taidettiin löytää oikea namiherkku! Istuttiin koko perhe makkarat/nakit kädessä ja katseltiin nuotion ohi järvelle. 
Bonuksina ihania järvimaisemia harjulta. 

Ihana heti herättyään kurkata ikkunasta ulos - siellä on lunta ja koko ajan tulee lisää! On sitä jo odotteltukin kuin kuuta nousevaa! Päästäänköhän tänään jo kokeilemaan pulkkaa? ;) Niin ja kolamaan.. Se ei ansaitse minkäänlaista hymiötä..

Ajakaahan varovasti, toivottavasti kaikilla on jo talvirenkaat alla!

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Tuo Haglöfsin reppu on kyllä paras. En vain tajua, miksi minulla ei ole yhtään vaikka myin niitä satoja. Olen jämähtänyt totaalisesti Fjällun kånkeniin, siihen läppäriversioon jossa on pehmustetut olkahihnat. :) Oih, retkeily. Jäänyt itselle ihan liian vähille tämän vuoden puolella. Ihanaa nähdä että vanhemmat tarjoavat lapsillee tälläisiä elämyksiä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paikka on aivan ihana ja laavulle on matkaa harjun päällä reilu kilometri. Hauskaa oli nähdä, kuinka täpinöissään lapsikin oli nuotiosta ja nakista ;) Pian täytyy päästä uudelleen, jos saisi lapseenkin tartutettua retkeilykuumeen!

   Tuo reppu on ollut mun haave pitkään ja sain sen vihdoin mieheltä nimpparilahjaksi viime vuonna - aivan älyttömän kätevä monine taskuineen, tilava ja hyvä kantaa. Mä olen vaan ihaillut Kånkenia, sellaista miniversiota ollaan kyllä pojalle harkittu.

   Poista
 2. Voi ihania maisemia ja kivankuuloinen retki! Meillä tuli aiemmin lunta paljon, mutta nyt ei oo tullut. Säätiedotus lupas että huomisen aikana pitäis tulla paljonkin :) ..ja meidän kola on vielä varastossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat oli kyllä kauniit ilman luntakin, nyt pitäisi näkymän olla hieman erilainen. Meillä jäi eilinen lumi maahan ja koko ajan sataa lisää, kaunista! Me onneksi kaivettiin kaikki kolme kolaa esiin jo viikonloppuna, mutta ei me kolaamaan ole vielä päästy ;)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.