7. marraskuuta 2012

Maalinjämistä inspiraatio

Löysin yläkerrasta yhden vajaan astiallisen valkoista maalia ja heti tuli inspis maalata jotain. Joten suuntasin saunan pukuhuoneeseen, joka on talon viimeinen mäntypaneelitaivas. Ei ole ihan kokonaan enää. ;) Maalasin penkin, joka tuli talon mukana, valkoiseksi ja kun maalia vielä jäi, aloitin seinän maalaamista. Nyt on siis ihan pakko maalata se kokonaan ;)


Saunalta ja pukuhuoneelta ei taida olla kuvan kuvaa, eikä siitä vieläkään saa julkaisukelpoista materiaalia. Ei sitä kaikille vieraillekaan esitellä.. Sauna on remontoitu 80-luvulla ja menettelee, mutta pukuhuone on suoraan sanottuna kamala. Puupaneelit seinällä, kaiken maailman rojut säilytyksessä lattialla ja muovimatto repsallaan. Rojut järjestelin yksi ilta, maalausprojekti on alkanut, mutta muovimatolle ei ole varaa tehdä mitään - se saa vaan kelvata. Katsotaan sen uusimista sitten myöhemmin.


Yhdellä kerroksella maalia sai jo suuren muutoksen aikaan. Maalia jäi vielä, joten huomenna suditaan jotain ihan muuta.

Meillä alkaa kohta synttärit vol 1, joten täytekakun tekoon käydään täällä ;)

2 kommenttia:

 1. No mutta, näyttääpäs kodikkaalle <3

  Hei Saska, mun blogissani olisi sulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku päivä se toivottavasti on valmis ja voin vilauttaa vähän enemmän ;) Kiitos haasteesta, täytyykin tulla samantien kurkkaamaan, mitä kivaa sulla on mulle!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.