25. marraskuuta 2012

Joulumyyjäiset

Vaikka meillä ei vielä joulua ajatellakaan eikä joulukoristeita ole kaivettu esiin, käväisimme tänään tämän talven ensimmäisissä joulumyyjäisissä, nimittäin Lahden Muotoiluinstituutin joulumyyjäisissä. Jo viime vuonna meillä oli tarkoituksena mennä, mutta synnytyksen jälkeinen sairaalajakso venyi ja venyi ja nämä jäivät väliin. 

Lahden Muotoiluinstituutin opiskelijat möivät omia töitään myyjäisissä ja kolmessa kerroksessa oli myytävänä kaikkea ihanaa pikkutavaraa. Perusjoulukrääsää myytävänä ei ollut, joten tänne suuntaamme varmasti ensi vuonna uudelleen.

Muutaman käsinpiirretyn kortin ostin tauluhyllylle, näitä on tehty vain kolme ja minä omistan nyt kaksi niistä. Ne sopivat kauniisti Sodankylästä ostamani Maarit Mattasen Lumimyrskyn, rakutekniikalla tehdyn työn, viereen. Täytyy vielä hankkia kehyksiin sopivat luonnonvalkoiset passepartout. Ja ehkä vaihtaa tuo toinenkin mustiin kehyksiin..
Ihastuin myös näihin nahkaisiin korvakoruihin, jotka on suunnitellut ja tehnyt Jenni Emilia Niskala. Samaa sarjaa oli kääty ja pitkähkö kaukaketju, joita myös ihastelin, mutta maltoin jättää vielä ostamatta. Olisi tehnyt mieli ostaa vaikka mitä, mutta lähestyvä joulu sai pitämään kukkaron nyörit tiukalla ;)

Jokos muut ovat käväisseet joulumarkkinoilla ja onko löytöjä tehty?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.