21. marraskuuta 2012

Säkki

Jo kesällä iski kauhea himotus saada säkkituoli. Rahaa siihen ei ollut ja jäi haaveeksi. Pari kuukautta sitten löysin niin hyvään hintaan mustan säkkituolin, että se oli pakko tilata. Istumapaikkoja meillä ei ole tarpeeksi, joten säkkituolista tuli hyvä ja edullinen lisä olohuoneeseen. Viileinä iltoina tuossa takan vieressä on ihana istuskella ja lämmitellä. 


Suurimmassa käytössä se on kuitenkin ollut ikkunan edessä - poika seisoo sen päällä, läiskii ikkunaan ja katsele ohiajavia traktoreita ja autoja. Ja heiluttaa kaikille ohikulkijoille. Ikkuna on täynnä pieniä sormen ja kämmenen jälkiä - odotellaan niitä kevään valoisia päiviä ja pestään ikkunat sitten. Nyt niitä jälkiä ei näe kuin pienen hetken päivässä, joten ei ne pahemmin haittaakaan ;)

Myös vanha herra viihtyy säkkituolissa, se möyhii itselleen mukavan kolon ja kehrää tuntikaupalla kolossaan. Säkki tarjoaa sille myös hyvän turvapaikan tarpeeksi korkealla silloin, kun pienet innokkaat kädet antavat hieman liian kovakouraista hellyyttä.

Kangaskin tuossa säkissä on ihanan liukaspintainen, ei jää kissankarvat kiinni kuten sohvaan. Eihän se mikään tyylikäs ja sulavalinjainen ole, mutta se ei haittaa, kun siinä on niin mukava olla - siinä voi röhnöttää oikein kunnolla! ;)

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva sada vanha herrakin mukaan :)
  Ja kesällä voit sitten heittää säkin hyvällä ilmalla pihalle, mainio paikka röhnöttää sielläkin - kokemusta on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen juuri näin suunnitellut ;) Ihana tuo meidän vanha herra kyllä on! <3

   Poista
 2. Löysimpähän kisun! :) Et oo tägänny kissapostauksia! Voi mikä söpöläinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten olekaan, pitäisköhän joku päivä tägäillä.. :) Tuossa on tuo meidän pian 15-vuotias kuusivarpainen vanha herra! HESYltä noudettaessa villi kuin mikä ja onhan sillä edelleenkin luonnetta vaikka muille jakaa!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.