4. syyskuuta 2012

Mun nurkka

Meidän olohuoneen pöydälle kävi vähän hassusti yksi yö. Pöydällä oli vaasissa leikkokukkia ja kissanpenteleet olivat kaataneet sen vaasin. Vesi imeytyi osittain tuohon meidän uuteen sohvapöytään ja nyt on pöytälevy notkollaan. Ja huterakin se on, tiedä milloin se napsahtaa poikki. Murrrrr.. 


Siirrettiin se tuohon sohvan viereen, ettei tuo innokas kiipeilijä vaan telo itseään pöytään. Sain siihen itselleni mukavasti lampun, tuossa kulmassa istun iltaisin ja teen käsitöitä - ei tarvitse enää tihrustaa. Myös nuo talotuikut ovat pojan käsien ulottumattomissa ja voidaan näin ollen nauttia kynttilänvalosta. 

Ekat sukat ja pienet tumput jo valmistumassa, kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni Novitan Polku-lankaa ja kauniit sukat/tumput siitä tulee. Mutta onpahan epätasaisen paksua/ohutta tuo lanka - vai olikohan alessa joku sekundaerä..? No, nätit niistä tulee ja täällä meillä ainakin jo päikkäreillä on tumput tarpeen. 

Syksy se jo on, ihanaa!


10 kommenttia:

  1. Kyllä nuo sitten osaa... Meidän kissa on pari kertaa kaatanut maljakon, mutta taisi viimeisellä kerralla saada vettä päälleen, kun sen jälkeen on jättänyt visusti maljakot rauhaan ;) Edellisestä kerrasta taitaa ollakin jo useampi vuosi. Aivan mahtava tuo ed. postauksen Kanto, sopii teille hienosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttävät osaavan.. Harmi on kyllä suuri, mutta eihän näille mitään mahda :) Teillä taitaa olla aika fiksu kissa, nää ei tunnu oppivan mistään! Ja kiitos, on tuo Kanto vaan kiva!

      Poista
  2. Ihanaa tosiaan, kun on jo syksy. :) Nyt on eka syksy vuosiin, kun olen jälleen voinut polttaa kynttilöitä :D Isommat jättävät ne rauhaan ja olen löytänyt paikkoja, joissa kynttilä on kaunis, mutta lasten ulottumattomissa (pienin ei vielä tajua varoa).

    Äh, pakkasin oman talolyhtyni joulukoristeisiin viimevuonna. :? Pitäisiköhän kaivaa se ennen aikojaan esiin... (tai ehkä ostaa toinen? :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin luulin, että menee tämä syksy ilma kynttilöitä, mutta onneksi on noita paikkoja muutama, joihin pienet sormet ei yletä. Kynttilän valo kun on vaan niin tunnelmallista!

      No miten se nyt sinne joutui? ;) Nyt äkkiä kaivelemaan esiin tai sit tosiaan kaupoille - nuo on parina aika kivan näköiset ;)

      Poista
  3. Ihanan lokoisan näköinen nurkkaus! Tuommoisista lyhdyistä tulee niin kaunista valoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon tyynyjä ja divaaniosa, mun lempparipaikka! Niistä tulee kaunis valo ja ne on myös kissaystävällisiä ;)

      Poista
  4. Tuossa lokoisassa nurkassa varmasti kelpaa kutimet kädessä istuskella :) Mun tekis kans mieli jo aloittaa tumput neidille ja itselle kauluri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tässä kyllä mukava istuskella ja neuloa! Mä aloitin jo sukat itselleni, mut sit oli vaan pakko aloittaa pikkuiselle tumppujen teko ;) Ei kun vaan puikot heilumaan, täällä ne heiluu jo kovaan tahtin, ei meinaa ehtiä blogiinkaan mitään kirjoitella..

      Poista
  5. HipHei ! olet saanut ihanan kopan puiden kantoon ja uudet portaat kauniiseen kotiisi.
    Kyllä jokaisella pitää olla oma nurkkaus johon saa käpertyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiphip, olen kyllä saanut paljon uutta kivaa! Ja vielä oman nurkkauksenkin ;)

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.