11. heinäkuuta 2012

Surrurrr

Lisää pilvisiä päiviä toivotaan täällä, näinä päivinä saa tehtyä sisällä mukavasti rästihommia. Äidiltäni sain tuparilahjaksi Pfaffin ompelukoneen ja sillä olen surautellut menemään viime päivät. Pojan huoneen verhot on vihdoinkin ommeltu ja paikoillaan. 

Etsin Eero Aarnion Zoo-kangasta, mutta se oli Eurokankaasta loppu. Pois lähtiessämme pysähdyin vielä alelaarin ääreen ja sieltä löysin tuon verhokankaan - kolmisen metriä maksoi 16 euroa, ei ollenkaan paha hinta! 

Tuossa ikkunan vieressä on poikamme vauvasänky, jossa myös minä olen ensimmäiset yöni vauvana viettänyt. Sen jälkeen kaikki perheeseen syntyneet vauvat ovat siinä nukkuneet ja nyt viimeisenä meidän poikamme. Ihanaa, että äiti ja isä ovat sen säilyttäneet!

Ja kuva paljastaa kesken jääneen projektin - ikkunalistat... Siinä ne olisi siistissä rivissä ikkunan alla, mutta jotenkin on aina jotain muuta tekemistä.. 


Kangasta jäi vielä todella pitkä pätkä jäljelle, joten siitä tein tyynynpäällisiä pojan huoneeseen. Ikeaan ollaan tekemässä lähipäivinä reissua, josko sieltä ostaisi muutaman tyynyn niiden täytteeksi. 


Näin vasta jälkikäteen huomaan, että jokaisessa pojan huoneen kuosissa on jotain eläimiä tai hyönteisiä ;) Ja väriä ;)



12 kommenttia:

  1. Siellä siis vietetään hyvin eläimellistä elämää :D
    Värikästä sellaista :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva verho! Ja hyvä että löysit vielä alelaarista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin teen löytöjä alesta, mutta onneksi osui silmään. Ihastuttiin miehen kanssa molemmat tähän samantien!

      Poista
  3. Reippaan väristä ! Kivan kankaat löysit poitsun huoneeseen. Itse vasta pähkäilen vauvan huoneen värejä ja sisustusta. En taida uskaltaa olla värien suhteen noin rohkea. Kerään siis rohkeutta myöhemmäksi :)
    Hienolta näyttää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Allidaalia! Mäkin ostin aluksi kaikkea valkoista ja hempeää, se kun näytti mun silmään kivemmalta ;) Mutta lapsi innostuu ja on kiinnostunut noista väreistä, niin siksi huone on nykyään täynnä punaista, vihreää ja sinistä.. Ja alakerrassa meillä on sitten värittömämpää ;D Odottelen kuvia sun projektista :)

      Poista
  4. Ah, värejä värejä! Aivan ihana kappa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itsekin, että näinkin värikästä laitettiin! Ja vielä on lisää väriä tulossa ;)

      Poista
  5. Onpa kiva kangas!

    Meillä värit alkasivat vallata vaaleaa kotia juuri lastenhuoneesta. Sieltä ne levittäytyivät ensin keittiöön ja sitten olohuoneeseen ja nyt makuuhuoneeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taisi alkaa olkkarista, kun laitoin noi vanhat Vallilan Kaktuskukka-verhot.. Väriterapiaa sielläkin siis ;)

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.