17. kesäkuuta 2012

Kauan toivottu

Ihana vesisade! Vaikka sormet syyhyää pihahommiin, tekee oikeastaan tosi hyvää olla vaan sisällä ja olla kerrankin puuhastelematta mitään. Laittaa lasagne uuniin, kutitella pikkuruisia varpaita, rapsutella kissoja, lukea naistenlehtiä ja katsella sisustusohjelmia (ja kaikkea muutakin sunnuntaihömppää).


Huomenna toivottavasti pääsen jo laittamaan sormet multaan, tänään ennen sadetta ehdin laittaa kaksi kiinanpionia perennapenkin tyhjään nurkkaan - ihana uusi lisä loppukesän kukintoon. Tilaa jäi vielä, taidan huomenna hakea yhden taimen lisää.

(kuva lainattu täältä)

Illalla grillaillaan vaikka tulisi pieniä ämmiä taivaalta!

Mukavaa alkavaa viikkoa, oli se sitten sateinen tai aurinkoinen!

12 kommenttia:

  1. Hei,
    jostakin toisesta blogista linkin tänne löysin. Täälläkin nautitaan raikkaasta sadesäästä ja lauleskellaan Nalle Puhin sadelaulua... =)
    Mukavaa sunnuntai-iltapäivän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tulit piipahtamaan ja viestin jättämään! Täällä on edelleen kiireetön meininkin, ihana sateinen sunnuntai!

      Poista
  2. Täällä satoi aamulla vähän vettä mutta nyt on ihan ok ilma. Sääskiä on vain ihan tuhottomasti, ilma myrkkyä ei tee mieli ulos lähteä... Suloiset kesävarpaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä tulee edelleen aika hurjasti! Täälläkin on itikoita ihan hirveesti, ei auta savut enää noihin parviin.. Eikö olekin suloiset ;)

      Poista
  3. Samat harrastukset :)
    Lasagnesta nautittiin prinsessakaartin kanssa, ja samaa varpaitten kutitusta täälläkin; seiskakuu tykkää vetää sukat jaloistaan ja sitten ei voi kuin pussailla ja kutitella niitä suloisia pikku varpaita!
    Vettä tullut sen verran täälläkin, että prinsessojen mökkivisiitti siirtyi kaupunkikotiin -mutta tulipa nyt viimein täälläkin siivottua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa tutulta teidän päivä ;) Täällä oli niin laiska emäntä, ettei siivousta edes ajateltu (vaikka olisi pitänyt..). Hyvä päivä neuloa, tuli jotenkin syksyinen olo ;)

      Poista
  4. Voi mäkin haluisin lasagnea, mutta kun se on käytännössä ainoa ruoka jota poika yksinkertasesti kieltäytyy syömästä (ihan hassu juttu, ei se kaikista muistakaan ruoista tykkää, mutta jos joku siltä jossain kysyy mitä se haluis syödä tms. niin se sanoo aina että "ei ainakaan lasagnea") niin en viitsi alkaa vääntämään...

    Ihan hyvä että satoi, vaikka sadepäivät tuntuukin tylsiltä, eilinen jostain syystä eritoten... Mutta helpottaa kasteluhommia ja muutenkin, tartteehan luonto (ja pellot!) vettäkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, ja kun lasagne on vielä niin hyvää! No, jännityksellä odotetaan miehen kanssa tuon meidän pikkumiehen "rajoitteita", me kun molemmat syödään ihan kaikkea ;)

      Juuri tuon kasteluhomman vuoksi olin tosi tyytyväinen tuohon sateeseen, ei tarvitse selkä vääränä kantaa vettä ja kastella kasvimaata ja kukkapenkkejä.

      Höh, mikä siitä eilisestä niin tylsän teki? Josko tänään olisi vähemmän tylsä päivä? :)

      Poista
    2. Poika söi varmaan neljä-viisvuotiaaks ihan suunnilleen kaikkea, oliiveista lähtien. No, nyt tää viimeisin vuosi onkin ollut yhtä takkuamista. Moni ruoka myös yön aikana kummasti muuttuu ihan pahaksi, eli eilinen ruoka ei meinaa sit millään kelvata.. *huokaus* :) Oliiveista tykkää kyllä tosi paljon vieläkin. :D

      En tiiä mikä eilisessä oli, jotenkin vaan kaikki oli masentavaa. Tänään ollut parempi, varmaan auringolla myös omat näppinsä pelissä. ;)

      Poista
    3. Joskus tuollaisia päiviä vaan on. Ja seuraava saattaa olla jo aivan ihana! Meillä ainoastaan minä ja kissa syödään oliiveja ;)

      Poista
  5. Söpöset pikku varpaat. Täälläkin satoi eilen koko päivän ja oli ihana kuunnella sateen ropinaa kun menin nukkumaan.

    VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.