25. lokakuuta 2010

Jihuu..

.. täällä sitä vaan on tupaa lämmitelty ja takkatulta ihailtu. ;) No ei olla pelkästään sitä, kaikki laatikot on purettu ja siivottu ja vaan touhuttu. Niin ja käyty ihan vähäsen sisustusjuttuja ostamassa, kuten nämä ihanat Pentikin lamput.
Ystävältäni sain tupaantuliaisiksi nuo ihanat liljat, sopivat aika ihanasti tuohon senkin päälle.
Verhotkin saatiin seinälle, sellaiset yksinkertaiset valkoiset, siskon ja siskon miehen avustuksella sekä kannoimme tuon punaraitaisen nojatuolin yläkertaan..
Pikkuhiljaa kotona paikat alkavat valmistua, vaikka sitä ruskeaa gyprocseinää aika kiitettävästi onkin vielä näkyvillä. Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus saada keittiön ja olohuoneen käsittelemättömät seinät ja takka (jihuu!) maalattua, huh hutinaa siis tänne kuuluu!

Mitäköhän teille muille kuuluu, en ole ehtinyt vierailla kenenkään blogissa, harmittaa. Tilannetta helpottaisi tietenkin se, että saisi kotiin sen nettitikun.. ;)


Ha det bra, bloggisar!

7 kommenttia:

 1. Onnea uuteen taloon! Ihanat lamput ja kauniit liljat!

  VastaaPoista
 2. Ihanat lamput ja muutenkin näyttää oikein ihanalle!
  Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Ihanat lamput! Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin pidän lampuista, tosi kauniit!

  VastaaPoista
 5. Nuo lamput on just niin ihanat, että munkin piti hakea omat. Tosin sillä harjattu teräs-jaloilla. Huutelehan sitten apuja viikonloppuna!

  VastaaPoista
 6. Eikö olekin ihanat! Kiitos sisko vielä siitä jalkalampustakin!

  Kiitos tytöt onnentoivotuksista, mä olen yhtä hymyä nyt kun on vihdoinkin saanut omat tavarat paikoilleen uuteen omaan kotiin ;)

  VastaaPoista
 7. Lämpimät onnittelut täältäkin uuteen kotipesään!! <3

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.