28. lokakuuta 2010

Netitön elämä..

.. on yllättävän vähän vaikuttanut tämän naisen elämään. Aamulla aikaisin töihin, illalla myöhään kotiin, yömyöhään suihkukaapin kokoamista, muuttolaatikoiden purkamista, pesemistä, puunaamista, hellan ja takan lämmittämistä, seuraavan maalauskohteen pohdintaa, kaakelivalintoja, jatkojohtoihin kompastumista, pakettien purkua, styroksin ja pahvin roskiin kantoa.. Ei tässä olisi sitä nettiä ehtinyt avaamaankaan ;)


Mutta voi elämä, että tämä on mukavaa! Joka ilta olen ottanut tavaksi istua ainakin vartin teekupin kanssa sohvalla kaikessa hiljaisuudessa ja katsellut takkaa. Kisut ovat ihan ihmeissään tästä hutinasta - missä on ne ihanat kehräysillat sohvalla mamman sylissä? Eilen korjailtiin vähän tätä tilannetta, löhöttiin kaikki kolme sohvalla ja kehrättiin kilpaa, mammankin stressi siinä katosi sen siliän tien. Mammakin kaipaisi kyllä vähän rapsutusta välillä. ;)


Nyt on jatkettava töitä, hetken sain onneksi hengähtää ja käydä vähän vierailemassa lempiblogeissani. Sitä kyllä kaipaan, bloggailua. Huomenna haen tikun, elämäni ensimmäisen, sillä meille ei kukaan operaattori ole vetänyt piuhoja.. Mä taidan siis oikeasti asua jo vähän maalla.. ;)

Hymyä loppuviikkoosi!
4 kommenttia:

 1. Olipa ihana postaus :) Kyllä se oma koti ja oman kodin laittaminen on vaan <3

  VastaaPoista
 2. Onnellisuus ei vaadi suuria rahoja, ulkomaanmatkoja, hienoa autoa, mainetta.. Kaikkein hienointa on löytää onni pienistä asioista. Niistä styrokseista ja jatkojohdoista :)

  VastaaPoista
 3. Ja Tirlittania mukaillen vielä, se onni todellakin löytyy Kotoa. Omasta, rakkaasta paikasta mitä lämmöllä ja ajatuksella saa omanlaisekseen laitella. Ei mikään, siis ei todellakaan mikään matka tai vastaava sitä tunnetta peittoa.

  Ihania hetkiä sinulle sinne omaan ihanaan kotiisi!! Kuulostaa niin parhaalta tuo takkatulen tuijottelu teemuki kädessä ja kissat kainalossa!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun olet kotiutunut uuteen kotiisi! Oikein mukavalta elämänne siellä kisujen kanssa kuulostaa!:)
  Ihana postaus!

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.