18. lokakuuta 2010

Takaisin alkuunVoi tuhat tulimmaista tuon lattian kanssa! Kaunis harmaa maali alkoi halkeilla, jälki oli osassa lattiaa kuin se olisi krakleerattu. Harmillinen takaisku.
Onneksi sain apua RTV:ltä. Sieltä sain mukaani ksyleeniä, jonka huuruissa viikonloppu mukavasti sujuikin. Sen avulla jouduin liuottamaan maalin haljenneista kohdista ja höyläämään maalin käsipelillä pois. Sen jälkeen pintaan laitettiin Tikkurilan Otex-tartuntapohjamaalia, joka onneksi tarttui puhdistettuun pintaan. Huomenna onkin jännittävät paikat edessä, tarttuuko Betolux pohjamaaliin vai jatkuuko halkeilu edelleen..


Niin ja loppuihan se pohjamaalikin kesken, seitsemän lautaa keittiössä jäi  maalaamatta. Siis vain seitsemän.. Höh.


Muuta ei remppaan tällä hetkellä kuulukaan, muuttaa pitäisi perjantaina ja talo on kuin hävityksen kaupunki. Pakatakin pitäisi ja selkäkin sanoi poks. No, ulkona sentään paistaa aurinko ja ihanat ystävät ovat lupautuneet pakkailuavuksi ;) Kyllä tämä tästä taas, perjantaina saan kietoutua vilttiin oman takan loimussa ja katsella tähtitaivasta - se kun ei täällä kaupungissa näy ;) Ensi viikonloppuna saan myös ensimmäiset vieraat uuteen kotiin, mitäköhän namia sitä leipoisi!


Puuhakasta viikkoa blogistaniaan!10 kommenttia:

 1. Tsemppiä loppupuristukseen! Kohtahan saa jo toivotella onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, sitä tarvitaankin! Kohta todellakin saa, hui kuinka tää aika lentään ;)

  VastaaPoista
 3. Harmitus tuon lattian kanssa kyllä :(
  No, toivon mukaan nyt pysyy maali lattiassa.
  Äkkiä se viikko menee, ihan pian saat ihailla sitä oman takan loimotusta - ja niitä tähtiä!

  VastaaPoista
 4. Kaksi askelta eteen, yksi taakse. Niin se taitaa valitettavasti aina mennä remonteissa. Mutta pää pystyyn, voiton puolella ollaan jo :)

  VastaaPoista
 5. Selvisikö, mikä oli syynä tuohon halkeiluun? Harmillista, mutta juuri noin se menee remontissa. Mekin eilen yritettiin saada paljon aikaiseksi ja lopputulos oli yksi vaivainen nurkka, joka vähän edistyi. Koko ajan tuli vastaan ongelmia, joiden kohdalla joutui pysähtymään ja soveltamaan. Meinasi usko loppua, mutta sitten taas tuli edistystä ja homma jatkui! Toivottavasti nyt nuo löytämäsi apukeinot auttavat ja saat lattiasta siistin!

  VastaaPoista
 6. Onneksi hermot vielä kestää, selkä ei :( Tänään illalla elämäni ensimmäinen relaksantti ja kanttuvei..

  Miia, hiomalla emme saaneet kaikkea liimaa (muovimatto oli liimattu lautaan kiinni) irti ja siihen liimaan Betolux ei tarttunut. Nyt on liimat liuotettu pois ksyleenillä ja tuota kohtalaisen kallista tartuntapohjamaalia sivelty ongelmakohtiin. Aika työläs homma, olin aika moneen kertaan valmis hyppäämään autoon ja hakemaan laminaattia! En olisi ehkä lähtenyt koko lautalattiajuttuun, jos olisin ennalta tiennyt, että tämä näin kinkkiseksi menee..

  Mutta nyt mulla on sellainen tunne, että siitä tulee kaunis.

  VastaaPoista
 7. Muakin ihmetytti mikä maalin tuolleen pilasi, mutta selvishän se. Oikeesti tosi hyvä ettet tienny etukäteen tätä, koska puulattia on kyllä ihan paras lattia. Ois vaikka jäänyt muuten se tekemättä sulta!!!

  Ei muuta kun jaksamista vaan sulle sinne rempan keskelle!!

  VastaaPoista
 8. Meilläkin on vanhan talon lautalattia vedetty Betoluxilla ja ihan hyvin tarttui vanhaan maaliin. Mutta tuo liima selittää. Harmi juttu. Nää on aina niitä, että helpommalla pääsis, jos olis vaan tiennyt...:)

  VastaaPoista
 9. Ahkera olet kyllä ollut!
  Nopeasti kaikki siellä on käynyt sen jälkeen kun ostit talon. Kohta jo pääset muuttamaankin:)
  Oikein paljon jaksamista sinne kaiken kiireen keskelle!

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.