5. lokakuuta 2010

Lautaa sen olla pitääLopetin työpäivän tänään vähän aikaisemmin, kova oli kiire lattian kimppuun. Tasoittelin sitä hieman, paikkailin naulanreikiä ja rapsuttelin vanhaa laastia raoista pois. Aika kivaa hommaa, aika lensi siivillä. Ihanaa oli olla yksikseen omissa ajatuksissaan ja tehdä omaa kotia. 
Siskokin tuli käväisemään minipirkon kanssa, mutta voi sitä neidin pettymystä, kun tätskä oli syönyt kaikki remonttikarkit.. Ensi kerralla on oltava sitten yhtä sun toista sorttia, että tuo neitikin innostuu lähtemään tätskää moikkaamaan ;)


Siskon kanssa ihasteltiin lattiaa, siitä tulee vielä kaunis.Vaikka onhan se sitä nytkin. Huomenna tiedossa hieman hiomista, lattian pesua ja maalausta, puuhakas ilta siis huomennakin tiedossa!

Huomasitko hienon kolon lautaseinässä? Se joko toimii tai sitten ei.. Katsotaan, kunhan seinä on saanut valkoista maalia pintaansa.

7 kommenttia:

 1. Siitä tulee ihan valtavan upea. *huokaa ihastuksesta mykistyneenä*

  VastaaPoista
 2. Kaunis tulee sekä lattiasta että seinästä, aivan varmasti!

  VastaaPoista
 3. Heli vei kyllä niin sanat tämän flikan suusta.. Siitä tulee jotain aivan sanoinkuvaamatonta!

  VastaaPoista
 4. En ikinä olisi osannut aavistaa, että sellaisen ison hiomakoneen käyttö on niin vaativaa. Me ei vielä ole kokeiltu, mutta jos parkettien ja muovimattojen alta keskikerroksesta löytyy vielä kunnostettavissa olevat lautalattiat, sitten pitää ottaa turnaus sellaisen koneen kanssa. Väistyn kyllä suosiolla takavasemmalle, se on varma. ;) Upeita huoneita tulee! On kiva päästä seuraamaan tällaista projektia, joka muistuttaa niin paljon oman talon remonttia.

  VastaaPoista
 5. Wau!
  Ihanat seinät, ihana lattia - jo nyt...
  Valkoinen maali takuulla kruunaa kaiken!
  Kolo seinässä on symppis <3

  Eipä ole vapaa-ajan ongelmia sulla, ei. ;))

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaunis Heli, Kesäkukka, Tirlittan ja Marielisa, tänään lattia näytti jo aika erilaiselta, kun saimme siskon kanssa siihen kauniin harmaan maalin pintaan. Kuvia viikonloppuna ;)

  Marielisa, ei ole vapaa-ajan ongelmia ei. Tänäänkin kotiin vasta kymmenen jälkeen, kun poltteli niin maalata.

  Miia, mekin löydettiin tuo lattia parketin ja muovimaton alta, keittiössä ja eteisessä oli vielä muovimatto liimattu levyyn ja levy liimattu lautalattiaan.. Rakennusmiehet saivat repiä irti, oli kuulemma tiukassa. Toivottavasti teiltäkin löytyisi tuo lattia, laudassa on sitä jotain ;)

  VastaaPoista
 7. Kylläpä tulee kaunista! Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.