16. lokakuuta 2010

Maalari maalaa taloa, valkoista ja valkoista..

Syysloma tuli tarpeeseen remontin etenemisen suhteen, kahdessa päivässä on saanut katto ja seinät valkoisen värin pintaansa. Kylläpä siellä näyttää erilaiselta! 


Ja olihan mulla maailman suloisin apulainen raksalla, tätskän ihana minipirkko!
Yhtenä iltana ihmettelin katsellessani valkoisia seiniä, että onko tämä todellakin vasta kolmas viikonloppu, kun täällä puuhastellaan. Aika on mennyt tosi nopeasti pitkää päivää paahtamalla. Huokaan kyllä helpotuksesta, kun ensi viikonloppuna saan kodin pysyvästi tänne talolle ja kahden kaupungin väliä ramppaaminen loppuu.  Tämä nurkkauskin näyttää ihan erilaiselta maalattuna, listat vaan paikoilleen ja se on siinä.


Lautalattia osoittautui ongelmalliseksi, maali halkeilee. Höh. Nyt suuntaan heti aamusta maalikauppaan kysymään viisaammilta neuvoa, pitäkäähän peukkuja, jotta saan lattian muuttokuntoon..


4 kommenttia:

 1. Teillähän etenee vauhdilla, vaikka tekijästä ei siltä tuntuisikaan. En ole hetkeen ehtinyt käväistäkään täällä ja kaikkihan on muuttunut huimasti. Odottelen innolla jo lopputulosta (niin varmaan Sinäkin :) ), mutta nytkin näyttää jo niin ihanan lupaavalta, että kaunis siitä tulee. Työniloa vaan...

  VastaaPoista
 2. Paljon olet saanut aikaiseksi. Todella upealta näyttää! Maali saa kyllä ihmeitä aikaan.
  Toivottavasti saat maalikaupasta apua lattiaongelmaan!

  Kiva kun olet saanut tuollaisen apulaisen:) Ahkerasti näkyy siellä auttelevan:)

  VastaaPoista
 3. Hyvälle näyttää!
  Toivottavasti lattiaongelma hoituu!

  Kunpa meilläkin tapahtuisi noin paljon tuolla yläkerrassa...

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Lattiaongelmaan sain ratkaisun, maali on poistettava höyläämällä ja liuottamalla, huoh. Eilen jo aloittelin ja nyt jatketaan höyläämistä.

  Muuttoon on enää kuusi päivää, hui!

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.