11. lokakuuta 2010

Stressi löysi tiensä meilleNyt voi sanoa, että stressi iski ja kovaa. Hymy ei irronnut millään ja mielikin oli vähän apeana. Keittiöstä oli kaksi kaapistoa hajonnut matkalla ja uudet oli noudettava itse, jos halusi ajallaan valmista. Sillä keikalla tuhraantuikin sitten mukavasti aikaa, en ollut ainoa tavaran vaihtaja lauantai-iltapäivällä.. Eniten harmittaa se, että jouduin tämän vuoksi perumaan vierailun ystäväni mökille. Harmitus oli molemminpuolinen, olimme molemmat odottaneet niin yhteistä aikaa saunoen ja pihakeinussa istuen, rupatellen.


No, sainpahan ainakin katon maalattua, se on nyt valmis! Siitä tuli aika kiva, jätin alkuperäisen katon paikalleen, minusta se kuuluu taloon. Ja mikä parasta, siitä tulee ihan mummola Kainuussa mieleen ;)
Tänään korvaamattomat keittiöpojat laittoivat viestiä, että yksi lasiovista on myös hajalla ja ovien kiinnikkeet puuttuvat. Argh. Taas lähdetään siis Ikeaan jonottamaan ja reklamoimaan. Juuri kun ajattelin, että parin päivän tauko remppaamisesta tekee mielelle enemmän kuin hyvää.. Mutta sitten siskoni laittoi päivän kuvasaldon ja paha mieli katosi hilirimpsis vaan. Keittiö on juuri sellainen kuin pitikin ;) Ehkä tämä taas tästä iloksi muuttuu, tällä viikolla on onneksi muutama lomapäivä ja saan olla maalailemassa ja tuunaamassa kotia neljän päivän ajan!
Se hajonnut ovi lienee päässyt kuvaan sekin..

Mieltä piristi myös se, että uusia lukijoita on tullut mukaan ;)


Mukavaa viluista syksyistä viikkoa, villasukkia kutomaan alkaa tämä!


 

8 kommenttia:

 1. Harmillisia takaiskuja. Mutta silti sanon, että NÄYTTÄÄ NIIN IHANALTA siellä sun kotosessasi!!! Keittiö on erittäin kaunis, oih ja voih!!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Heli, olen minäkin tyytyväinen lopputulokseen. Nyt vaan sutia heiluttamaan, jotta saa nuo seinätkin johonkin kuntoon ;)

  Reilun viikon kuluttua muutto, alkaa jo jänskättää..

  VastaaPoista
 3. Harmitus tosiaan kaapiston ja oven kanssa :(
  Tottakai myös ennakkoon suunnitellun vierailun peruuntuminen.

  Mummola Kainuussa kuulostaa mielenkiintoiselta, onhan se kotiseutuani - missä siellä jos tohdin kysyä?

  Muuttosikin lähestyy, elät kivoja aikoja :)

  Mukavaa syysviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Vautsi, keittiöstäsi tulee upea :)
  Mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tytöt, kuvien perusteella minäkin olen sitä mieltä, että kiva siitä tulee ;) Huomenna pääsee ihan paikan päälle näkemään, jee!

  Marielisa, isän puolen suku on Kuhmosta kotoisin ja siellä asuu edelleen sukulaisia ja mummo. Missäpäin sun juuret siellä on? Nimim. Toinen utelias

  VastaaPoista
 6. Ihana keittiö tulossa! Kyllä siellä sitten kelpaa kokkailla! Ja katto on ihana myös! Vanhempieni mökillä on samanlainen.

  VastaaPoista
 7. Ihanalta näyttää! Todella upea tulee keittiöstä!

  Mukavia lomapäiviä!

  VastaaPoista
 8. Hih, mun mies on Kuhmosta!!
  Tai, no ei hänkään alkujaan ole sieltä vaan sukunsa Nurmeksesta, mutta anway, Kuhmossa hän asui nuoruusvuotensa ja varhaisaikuisuutensa. Tuttu paikka siis!
  Oma isäni puolen suku on Keski-Suomesta ja äiti on Karjalan tyttöi, joten kainuulaisia emme siis ole alunperin - sinne meidät vei isäni työ ollessani 3v ja sieltä singahdin tänne Lappiin oman mieheni työn perässä pari vuotta sitten... ;))

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.