28. lokakuuta 2014

Veckokalender

Innoissani ostin tämän jo pitkään himoitsemani viikkokalenterin Granitista miettimättä sen suuremmin, mihin sen kotona saisi. Tai siis paikka oli mietittynä, mutta ei mitattuna. Kotiin päästyäni aloin mittailemaan sekä kalenteria että seinää ja tajusin, ettei se millään mahdu tuumailemaani paikkaan.. Just..

Puoli iltaa teippailin kalenterin paloja ympäri taloa, mutta meillä ei vaan yksinkertaisesti ollut kalenterin vaatimaa isoa seinäpintaa. Olin jo ihan varma, että tämä täytyy laittaa kiertoon, kunnes tajusin, että kylpyhuoneen ovi rappusten alapäässä saattaisi olla tarpeeksi iso. Ja se olikin juuri sopiva, sain kalenterin haluamani muotoiseksi (2x4 ruutua). Vain välit tarrojen välistä jäivät puuttumaan. 


Näkymä uudistuneelta lasikuistilta on aika jees. Lisää mustaa siis, mutta onneksi tuon tarran saa ymmärtääkseni suht helposti irti, kun käy kyllästyttämään. 


Mutta sitten tuli sisko kylään ja alkoi pohtimaan, että josko tuo sittenkin olisi parempi kolmen riveissä pienillä väleillä. Jäin minäkin samaa pohtimaan ja edelleen pähkäilen, että jaksanko repiä irti, lähtevätkö kokonaisina edes, mitä jos se ei näytä sittenkään hyvältä tai onko paikka ylipäätään sopiva.. 

No, katsotaan tovi ja pähkäillään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.