6. lokakuuta 2014

Evolla kalsareita ikävä

Harvassa on viikot, joina ehdimme kahdesti notskireissulle. Maanantaina kävimme Nastolassa Lapakistossa notskeilemassa siskon kanssa ja sunnuntaina innostuimme ystäväperheen kutsusta lähtemään Evon Niemisjärvelle laavuilemaan. Evolla me on käyty paljon, mutta Niemisjärvellä viimeksi kävimme miehen kanssa kahdelleen - tai olihan tuo meidän poika mukana masussa silloin.

Meidän tuleva (toivottavasti) eräjormailija ihastelee maisemaa.Sää oli sunnuntaina ihanan aurinkoinen mutta suht kirpakka ja notskilla hytistessäni tajusin kalsarikauden alkaneen. Ja kalsarithan tuovat mukanaan pipot, tumput ja pian talvirenkaatkin - ja toivottavasti ensilumenkin kuukauden sisällä. :)

Ensi viikonloppuna me toivottavasti päästään taas luonnonhelmaan niitä suppiksia metsästämään. Mä en nyt ollenkaan ymmärrä, missä ne on koko syksyn piileskelleet. Onko muut löytäneet suppiksia eli onko niitä ylipäätään?
2 kommenttia:

 1. Minen tiä sienistä mittään, mutta pipoa olen kaipaillut!! Lapsikin totesi eilen, että "äitillä ei ole hattua". Ei ollut ei,jostain se pitäisi kaivella!
  Kauniita maisemia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on edelleen ne sienet hukassa, mutta onhan tässä vielä syksyä jäljellä! Pipot kaivoin kaikki jo esille, nyt on niille tosiaan tarvetta!

   Tuolla Evolla on kyllä kaunista, tai ylipäätään missä tahansa luonnossa on tällä hetkellä kaunista - ihana ruska!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.