24. lokakuuta 2014

Neitsytmatkalla Granitissa ja Lagerhausissa

Tukholmassa päätimme tällä kertaa käydä tallailemassa Södermalmin katuja, sillä meistä kumpikaan ei ole siellä aikaisemmin käynyt. Kauniit talot, tunnelmalliset kadut ja erittäin hyytävä merituuli olivat meitä siellä vastassa. Södermalmilla oli myös ihania pikkuputiikkeja, mutta tarkan markan reissulla teimme lähinnä ikkunaostoksia. Granitiin oli kuitenkin pakko poiketa, sillä täällä meillä ei tuota kauppaa ole ja halusin nähdä, mitä kaikkea ihanaa siellä myydään. No kaikkeahan siellä oli, olisin voinut ostaa kaupasta ihan mitä vaan. Mukaan lähti kuitenkin vain liitutarrainen viikkokalenteri ja betoninen kynttilänjalka.

Päästyämme kaupunkiin tuli toinen uusi tuttavuus vastaan, Lagerhaus. Siellä mä sitten vähän sekosinkin. Sieltä löytyi ihanat kristallikipot tuikuille (siskon kertoman mukaan ovat Hobstarit), messinkinen kynttilänjalka ja lasipurkit mustavalkoisilla pilleillä. Kauppa oli täynnä kaikkea ihanaa, mitä olen muissa blogeissa jo ihastellut ja hieman omaan kotiin haaveillut.


Hobstarit sijoitin takan pikkutasolle ja tasolla ikuisuuden olleet Iittalan Kivi-tuikut päätyivät makuuhuoneeseemme Malmin päälle. Virkistävä pieni muutos.


Myös asetelma Pentikin metallivadilla vaihtui, tällä tunnelmallisella kombolla mennään hetki. 


Nyt on lähdettävä pesemään garderoobia huomisia Indiedaysin pippaloita varten. Pitsiä, blingblingiä, nahkaa ja korkoja pakataan laukku täyteen - täytyy sinne varmaan sulloa vähän iloista juhlamieltäkin!  

Vielä on vähän lomaa jäljellä, ihanaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.