21. lokakuuta 2014

Mustaa valkoisella

Vihdoin pikkulipaston maalipinta kuivui ja se saatiin siirrettyä omalle paikalleen. Aika suuri ero entiseen, lipasto oli alunperin valkeaksi kuultomaalattu ja vetimet sekä tason reunat olivat vihreät. Innostuin maalaamaan mustaksi myös lipaston yläpuolella olevan peilin kehykset, jotka olivat alunperin valkoiset ja niissä oli sinisiä kukkia. 

Lyhty lipaston päälle lainattiin yläkertaan menevästä portaikosta, mutta täytyy vielä kokeilla muiden lyhtyjen kanssa ilmettä. Tuo ei ehkä ole paras mahdollinen tuohon. Tunnelmaa se kuitenkin luo ihanasti.

Muutaman tunnin urakointi, noin kymmenen euron kustannukset ja aivan uudistunut lasikuisti - muutos mun mieleen!

Vielä on lomapäiviä jäljellä, mitäköhän sitä seuraavaksi..

8 kommenttia:

 1. Ihanaa tunnelmointia.....jänskä, miten musta valloittaa nyt sisustustsa useammassa blogissa....täälläkin......kokeilepa valkoista lyhtyä tuohon.....vois toimia sekin♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin mustan sohvan vuonna 2007 ja siitä lähtien mustaa on aina ollut, välillä vähemmän, mutta nyt kyllä enemmän kuin aikoihin. Ihanaa on kyllä, kun pääsee toisten blogeissa inspiroitumaan mustavalkoisista sisustuksista!

   Poista
 2. Hei huikee muutos! Se entinen oli .. öh... no tämän rinnalla aika laimee ;) Hyvä sisko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätti mutkin, kuinka paljon nuo kaksi mustaa muuttivat ilmettä. On siellä kolmaskin mustaksi sudittu, se ei vaan mahtunut kuvaan.

   Poista
 3. Vaude, hieno! :) Tästä tulikin mieleen, että toivottavasti mun tuunausmaalit on kunnossa vielä tuolla navetan vintillä, kääk... (siis etteivät oo jäätyneet)

  Enkä muuten saanut niitä sipuleita laitettua... :/ No, jospa ensi kesänä sais vaikka sen uuden, myyränkestävän penkin vaikka perustettua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä pelastamaan ne maalit! ;)

   Hei mun sipulien istutusprojektia suunnittelin joka syksy monen vuoden ajan, monen vuoden projekti siis.. Eli ehkä sunkin sipulit on maassa jo ensi syksynä! Sitten kun olet tosiaan sen myyränkestävän penkin perustanut huolella. :)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.