29. lokakuuta 2014

Peikonlehti

Mun ehdoton lemppari huonekasveista on peikonlehti. Muutama vuosi sitten ensimmäisen sellaisen ostin, mutta jo tässä ajassa peikonlehti on ryöpsähtänyt aivan liian korkeaksi, se ei enää pysy pystyssä ja kaatuilee sotkien mullalla lattian. Ystävän luona ihastelin hänen kaunista pientä peikonlehteään ja sain vinkin, että matalaksi vaan. 


Nyt on lehtiä muutama juurtumassa vesitilkassa, yhden lehden innostuin laittamaan tauluhyllylle mustaan koristepulloon. Poika sai ensimmäisen vitsauksen tälle syksylle päiväkodistakin, silmätulehduksen ja kuumeen kylkiäisinä. Kaksi päivää on pikkutoipilaan kanssa vietelty kotosalla, harjoiteltu muistipelin pelaamista ja luettu kirjoja. Meidän poika ei ole kyllä tullut äitiinsä muistin suhteen, se voittaa mut melkein kuusnolla jokaikinen kerta. Sen sijaan se on tullut täysin äitiinsä lyhytjänteisyydessään. :)

Nyt välipalalle ja taidetaan me ottaa uusi muistipelimatsikin!

2 kommenttia:

 1. Meillä on pyörinyt silmätulehdus nyt kaksi viikkoa. Hohhoijaa. Vaikka miten ollaan laitettu lääkettä kaksi päivää "terveeseen silmään", tulehdus on pari päivää lääkkeen lopetuksen jälkeen uusinut. Ihan hiton ärsyttävää. Toki silmätulehdus nyt ei ole inhottavin lapsiperheen tauti, mutta silti. Mulla itselläni tulehdus oli pahin :D Olin ihan kamalan näköinen VIIKON, vaikka hain heti ensimmäisenä päivänä lääkkeen.

  Voi että kun pidän teidän kodin väreistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi viikkoa, kääk! Toi on kyllä ärsyttävä tauti, vaikka ei tosiaan siitä pahimmasta päästä. Mä en tällä kertaa onnistunut itselleni saamaan, vaikka yleensä se on tarttunut ihan kaikkiin. Toivottavasti pian kaikkien silmät tervehtyvät!

   Kiitos, meidän värimaailma/väritön maailma kiehtoo muakin!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.