11. lokakuuta 2014

Päivä kaupungilla..

.. eteni kahvila Laurellin herkkupöytien kautta Sokokselle, jossa oli toinen toistaan kauniimpia lyhtyjä myynnissä. Tähän Housen lyhtyyn ihastuin niin, että se oli vaan ostettava, vaikka meille taitaa nyt muuttaa jokin aivan kauhea puutarhatonttu pihalle. Mieheni mielestä meillä on lyhtyjä aivan liikaa ja hän uhkasi viime talvena ostaa jokaisesta uudesta lyhdystä yhden puutarhatontun. Ja mä siis inhoan puutarhatonttuja, joten en ole ostanut uusia lyhtyjä myymieni vanhojen lyhtyjen tilalle. Paitsi nyt.No, ehkä mä kestän sen puutarhatontun tuolla pihalla, kun vastapainoksi saan ihastella tätä kaunista uutta lyhtyä tällä sisällä. Ja voihan olla, että mies löytää jonkin ihan siedettävän näköisen - vai onko sellaisia??


Kyllä se vaan on tuossa niin soma! 

Oliviipuulle on tainnut syys koittaa, pudottaa lehtiään jo ihan urakalla. Milloinkohan sen raaskisi kantaa saunalle talvehtimaan.. Ja mitä ihmettä tuohon tilalle sitten hankkisi? Jotain se kaipaa, mutta mitä?

4 kommenttia:

 1. Hienon lyhdyn löysit, sopii hyvin teille!
  Täällö myös oliivipuu tiputtelee lehtiä oikein tosissaan, eikä mulla ole sille oikein talvehtimispaikkaakaan.
  Puun tilalle voisit kokeilla hakea luonnosta vaikka lehtikuusen oksia tai risuja, ovat aivan näyttäviä ja ilmasiakin vielä.
  Ihanaista lauantaita sulle<3

  VastaaPoista
 2. Eikös vaan Sari sovikin! Aivan loistava idea hakeaa lehtikuusen oksia, sillä omalta pihalta saan maljakkoon jo nipun oksia. Joskus niitä on ollutkin mulla maljakossa, mutta olin unohtanut, kuinka kauniita ne ovat.

  Meillä on onneksi sauna kivijalassa omalla sisäänkäynnillä ja siellä on hieman viileämpää kuin täällä sisällä, joten toivon oliivipuun onnistuvan siellä talvehtimaan.

  Kiitos sinulle Sari myös!

  VastaaPoista
 3. Kauniin ja selkee linjaisen lyhdyt olet löytänyt.
  Kivaa Viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Allidaalia! Lyhtyä olen koko eilisen ihaillut, kaunis ja selkeälinjainen se todellakin on.

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.