1. huhtikuuta 2014

Sunnuntaina keittiössä

Päätettiin viikonloppuna herkutella ja tehtiin pitkästä aikaa blinejä. Tälle porukalle ne maistuvat aina ja sopivat tattarijauhosta tehtynä gluteenittomaan ruokavalioon. 


Meillä on perinteisesti ollut blinien kanssa tarjolla siianmätiä, punasipulia ja smetanaa, mutta tällä kertaa halusimme vielä jotain lisäherkkua. Tein maustamattomasta tuorejuustosta ja kylmäsavustetusta porosta tahnan, helppoa ja herkullista! Lisäksi blinien seuraksi pääsi vielä Lidlin metsäsienisalaattia, joka on niin hyvää, etten jaksa käydä itse tekemään.


Jopa tuo meidän pienin söi napa paukkuen blinejä, höysteistä maistui vain punasipuli ja smetana. Onni on lapsi, joka syö lähes kaikkea, mitä eteen laitetaan ja on rohkea kokeilemaan eri makuja - ei tarvitse kyhäillä montaa ruokaa kerrallaan. Vaikka kaikki maistuukin, taitaa lemppari kuitenkin olla se makaronilaatikko. 


Vielä on muutama blini jääkaapissa, taidan tietää, mitä tänään syön iltapalaksi. Nam.

2 kommenttia:

  1. Tykkään blineistä, mutta koskaan en ole itse tehnyt...pitäsikin kokeilla..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, saa arkeen helposti pientä luksusta!

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.