20. maaliskuuta 2013

Penkki saunalta

Talon mukana peritty penkki sai väistyä Ektorpin alta saunan pukuhuoneesta ja sille löytyi sopiva paikka portaiden edestä. Tämä paikka on todella aurinkoinen ja ihanasti suojassa tuulelta, siinä olen jo monena päivänä istuskellut muutaman tunnin lukemassa tenttiin.Pyllyn alle lampaantalja, jalkoja lämmittämään villainen poncho ja mukaan lämmintä juotavaa. Näillä varustuksilla auringossa on ollut ihana istua ja lukea, pakkanen ei ole päässyt palelluttamaan.


Tykkään juoda kahvini tuollaisesta isosta Ikean lasista ja olen alkanut kaipaamaan siihen neulottua suojaa ympärille. Täytyy iltapuhteina muutama neuloa, kuvio on vaan vielä vähän hakusessa. Palmikoita siihen varmasti tulee, mutta voisin jotain uuttakin kuviota kokeilla palmikoiden lisäksi. Katsotaan, minkälaisia kuvioita netistä siihen löytyisi!

Huomasin ilokseni, että meillähän on jo muutama pihalaatta näkyvillä - kevät on siis hiljalleen täällä!

4 kommenttia:

 1. Viihtyisän näköinen penkki! Mä olen myös käynyt istuskelemassa verstaan terassin penkillä, johon aurinko paistaa lähes aamusta asti <3 Kuumaa kaakaota kaverina, ihanaa :)

  Tsemppiä lukemisiin ja paljon auringonpaistetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan aina! Meillekin tuohon paistaa aurinko lähes aamusta asti, kasvotkin saa kivasti väriä! Oi, pitääkin ottaa kuumaa kaakaota mukiin tänään, kiitti vinkistä! :)

   Poista
 2. Voiko parempaa maaliskuista tentin lukupaikkaa olla?
  Näistä auringonsäteistä olisi niin kiva saada kaikki irti. Oman työni sankarina kökötän sisätoimistossa ja katselen isoista ikkunoista aurinkoista pihapiiriä.
  Onneksi parin päivän päästä irtoaa lomaköydet ja lähdemme Lapin maisemiin, ehkäpä sieltä irtoaa jokunen auringonsäde nenänpäälle.

  Hyviä lukuhetkiä toivotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi kyllä olla! Ensi keväänä minäkin nökötän sisätiloissa valoisan ajan, joten nyt otan kaiken irti näistä auringonsäteistä. Ihanaa reissua ja paljon auringonsäteitä, Lapin loman kaipuu on täälläkin suuri!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.