19. maaliskuuta 2013

Leikkihuone

Pikkuruinen leikkihuone sai taas uuden järjestyksen. Lueskelin blogin vanhoja päivityksiä ja erään kuvan innoittamana päätin kokeilla vanhaa tuttua järjestystä uudelleen.

Siirsin tauluhyllyjen alle valkoisen lipaston, päälle tyynyt istumista varten, kaappiin ovet takaisin (nyt ne mahtuvat avautumaan) ja säkkituolin ikkunan eteen. Onneksi ei hankkiuduttu eroon ovista, tämä mieli kun muuttui taas kovinkin nopeasti.. Mun mies pyörittelee nykyään jokaikisen muutoksen kohdalla silmiään, ja taitaa se vähän naureskellakin mulle. Olivat kaverinsakin kanssa istuskelleet yksi ilta tässä sohvalla ja ihmetelleet (ja naureskelleet) tätä naisten jatkuvaa järjestyksen muuttamista - hänenkin vaimonsa kuulemma harrastaa samaa. ;) Sisustusbudjetti kun on täysi nolla tällä hetkellä, on se ilo haettava näistä ilmaisista jutuista - täällä varmasti siirtyy kaikki huonekalut jossain vaiheessa kevättä uusille paikoille, heh!

Kovasti olen myös lukenut tuota Otavan puutarhakirjaa, hakenut sieltä vinkkejä paahteisen pihan maanpeittokasveiksi. On vaan kovin vaikeaa tämä päätöksen tekeminen - tätä menoa meidän piha ei edisty tänäkään kesänä..


4 kommenttia:

 1. Eikö olekin ihana tunne, kun voi uudelleen käyttää varastossa olevaa tai vaihtaa vaan järjestystä. Säästää rahaa ja tulee ahaa-elämyksiä :). Itse menettelin samantyylisesti verhojen suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestyksen vaihtamisella saa usein ilmaiseksi uutta ilmettä, aina ei tarvitse ostaa uutta! Vanhan tavaran kierrätys kotona vaatii vaan niitä ahaa-elämyksiä, mä sain sen katsomalla vanhoja kuvia. :)

   Poista
 2. Ihana katsella kuvia siististä ja omaa silmää miellyttävästä lapsen huoneesta! Meillä kun noi sisustusajatukset ei enää oikein lasten kanssa mätsää... ;) Mun on kyllä todella vaikea välillä ymmärtää miks ne haluaa asiat niin kummallisesti. Tai että tärkeintä huoneessa on se kamala tietokonesysteemi johtoineen. =/ Mutta niin se maailma muuttuu. Mä aika usein ajattelen, kun kattelen noita ihania pikkulasten huoneita, etenkin poikien, että oottakaas vaan muutama vuosi... ;) Aurinkoista päivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vielä voi äiti ihan itse päättää, miltä näyttää, mutta muutaman vuoden kuluttua tilanne on varmasti aivan toinen! ;) Eikä meilläkään tuo tilanne ihan tuolta näytä kuin sen pienen hetken, kun pikkumies on nukkumassa.. Meillä pojan huone on yläkerran aulassa ja ollaan suunniteltu, että kun kasvaa, niin saa meidän makkarin omakseen - silloin ne sotkut ja kaikenmaailman johtohässäkät ovat mun silmän kantamattomissa suurimman osan aikaa.. Ja leikkihuoneesta tehdään meidän makkari - säilyy harmonisuus alakerrassa vähän paremmin ;)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.