17. maaliskuuta 2013

Peikonlehti

Olen viime aikoina katsellut peikonlehteä uusin silmin. Aikaisemmin se ei sykähdyttänyt ollenkaan, mutta viime aikoina olen huomannut haaveilevani omasta. Perjantain ruokakauppareissulta se lähti viimeinkin mukaan. Toivon vaan, ettei tuo ole kovin vaikeahoitoinen..


Kaipasin jotain taulukollaasin alapuolelle, sillä tyynyt siitä ovat siirtyneet jo hetki sitten uuteen paikkaan. Peikonlehdelle löytyi siitä sopivan varjoinen mutta kuitenkin valoisa paikka. 


Tämä viikko on ollut niin täynnä kaikenlaista kivaa ohjelmaa, että blogikin on saanut hetken huoahtaa. Opiskeluaikataulut ovat myös tällä hetkellä aika tiukat, luennot ja lähiopetus ovat tälläkin viikolla vieneet aika paljon aikaa. Tänään olen kuitenkin pitänyt taukoa opinnoista ja ollaankin vietetty koko perhe kalsaripäivää. Me vietetään näitä aivan liian harvoin, tämähän on aivan ihanaa löysäilyä!

Kohta saunan lämmitykseen, täällä jatketaan samalla löysällä linjalla!


4 kommenttia:

 1. Tuo peikonlehti on hyvin helppohoitoinen ja viihtyy varmaan tuossa valitsemassasi paikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta Lezzie, saattaa siis selvitä kesään asti!

   Poista
 2. Peikonlehti on todella kaunis. Tykkään. Lempikasvejani. Sopii erinomaisesti teidän kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen vasta nyt alkuvuonna alkanut nähdä sen kauneuden. Toivon kuitenkin, ettei se ihan äkkiä kasva kauhean korkeaksi.. Ja kiitos, niin sopii munkin mielestä!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.