1. maaliskuuta 2013

Pyryttää

Maaliskuun eka ja lunta on tullut lähes koko päivän. Suurta iloa tuottaneet pihan lumettomat kohdat ja portaiden edustan kivetys ovat taas lumen peitossa. Me ollaankin pysytty sisätiloissa, ajeltu autoilla, luettu ja leikitty legoilla. Uuden sohvan jouset on myös testattu, hienosti pystyy hyppimään!


Laitoin rahille lampaannahan, tämän päiväiseen talviseen tunnelmaan sopii oikein loistavasti eikä tunnu ollenkaan liian talviselta! Kuvia sain myös vihdoin esille, en raaskinutkaan tuota Pentikin valokuvakehystä viedä yläkertaan vaan laitoin sen tuohon tv-tasolle.


Tuo kehys ei välttämättä tuohon jää, sillä poikaa kovasti nuo kuvat kiinnostavat ja kehys on jo muutaman kerran ollut aika kovassa käsittelyssä.. Kehyksen kuvat ovat lapsesta, joten ne olen käsitellyt piiloon. 

Rauhaisaa perjantai-iltaa, mä haaveilen täällä saunasta, lempeistä löylyistä sekä jalka- ja vartalohoidoista..


2 kommenttia:

 1. Kyllä on UPEA nyt teidän olkkari!
  Sohva on täydellisen näköinen ja pienet yksityiskohdat sen ympärillä.
  Meillä haetaan inspistä jatkaa aherrusta portaikon parissa...tää on se tuskallisin vaihe, kun mieli halajaa sitä viimeistelyä (=sisustamista), mutta on pakko pakertaa perusasioiden kimpussa :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siili, ollaan itsekin todella tyytyväisiä sohvavalintaan ja tähän koko olohuoneeseen! Kyllä se inspis sieltä tulee, ehkä suunnittelemalla sisustusta perusasioihinkin tulee vauhtia - pääseepähän nopeammin sisustamaan! :)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.