14. maaliskuuta 2013

Valio Onnin buzzausta ja lusikkaharjoittelua

Jo viime kesän reissuilla meillä turvauduttiin uusiin Valion Onni-puuroihin, vaikka ennakkoon hieman jännättiin niiden maistumista. Pelättiin ihan turhaan, ne maistuivat meidän puurosta pitävälle pojalle aivan loistavasti! Ja reissussa oli tosi huoleton ja helppo vaihtoehto aamu-, väli- ja iltapalaksi.


Ja kun saimme mahdollisuuden saada testattavaksi kotiin kaikkia puuromakuja, otimme tarjouksen vastaan. Ne maistuvat edelleen ja marjojen kanssa ne menevät sukkelaan alas. Plussaa puurot saavat lisäaineettomuudesta ja osaan ei ole lisätty sokeria ollenkaan. Näitä me varmasti käytetään tulevillakin reissuilla helppoutensa ja maistuvuutensa vuoksi - nytkin on tiedossa yönylireissu ystävien kanssa mökille ja sinne säästämme muutaman purkin! Kotona ollessamme keitämme jatkossakin kaurapuuron hiutaleista.
Kovin innokkaasti poika jo harjoittelee lusikalla syömistä, mutta 9/10 lusikallisesta menee tyhjänä suuhun. Hieno juttu kuitenkin, että hän jo osuu suuhun, harjoitellaan vielä tuota lusikan täyttämistä! ;)

Buzzadorina toimiminen tarkoittaa käytännössä sitä, että minulla on mahdollisuus päästä testaamaan erilaisia tuotteita joko ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan. Osassa kampanjoista saan jaettavaksi ja testattavaksi tuotepaketteja ystäville ja osassa tuotteet ovat vain omaan käyttöön ja testaukseen. Jokaisesta buzzaamisesta raportoidaan erikseen ja annetaan rehellistä palautetta valmistajalle tuotteesta - kehuja, parannusehdotuksia, rakentavaa kritiikkiä.

Mikäli kiinnostuit buzzaamisesta, voit käydä liittymässä buzzadoriksi tässä linkissä.Tuoteinfoa Valion sivuilta:

Valio Onni-lastenruoat on kehitetty yhdessä lastenlääkäreiden ja Valion ravitsemusasiantuntijoiden tiiviissä yhteistyössä ja ne on valmistettu puhtaasta suomalaisesta maidosta. Tuotevalikoimaan kuuluu käyttövalmiita puuroja ja vellejä. 

Puurojen makuvaihtoehdot ovat viljaisa puolukka, neljän viljan, vadelma-kaura, vadelma-mustikka ja omena-kaura. Ensivelleissä makuvaihtoehtoina ovat kaura, maissi, neljän viljan, peruna-porkkana ja riisi, joista kolme on gluteiinitonta vaihtoehtoa.  Sekä puurot että vellit säilyvät huoneenlämmössä avaamattomana ja ovat heti käyttövalmiita.

Lisää tietoa Valio Onni puuroista ja velleistä löydät osoitteesta www.valio.fi/onni2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisen kuuloista tuo buzzaaminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä saa kyllä monia mielenkiintoisia tuotteita buzzattaviksi, suosittelen kokeilemaan!

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.