27. maaliskuuta 2012

Espressoa



Keittiöväline:






Mun keittiövälineistä rakkain, jo eläkkeelle siirtynyt mutterikeitin. Olin vaihto-oppilaana Saksassa ja tutustuin siellä kahteen italialaiseen tyttöön. Lähdin opintojen päätyttyä tyttöjen kanssa Toscanaan ja sieltä toin matkamuistona tämän keittimen. Tuo paljon ihania muistoja mieleen. 






9 kommenttia:

  1. Noita keittimiä nähdessäni mietin aina, että miten ne oikein toimii.. en ole koskaan nähnyt läheltä.

    Hei nainen, sä olet unohtanut muuttaa profiiliisi, että olet nyt AVIOvaimo. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos, niin olenkin..:D On tämä jänskää, sitä on yhtäkkiä vaimo ja rouva ja nimikin on ihan outo - vieläkin hätkähtää, kun näkee nimen vaikka facebookissa!

      Tossa keittimen alaosassa on kahville suodatin ja vesi laitetaan tonne alaosaan. Kiehuessaan vesi nousee suodatinosan läpi yläosaan, kannuun, ja pikkuruinen pannu espressoa on valmis. Nam! Ei vaan toimi induktioliedellä :/

      Poista
  2. Joo, itsekkin olen aina miettinyt miten noi toimii. Mutta enpä ole järin vaivautunut edes tutkimaan sitä asiaa sitten sen enempää :D

    ps. blogissa ois vähän tunnustusta sinne suuntaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, sun profiili on suljettu, enkä siis löydä sun blogia.. Höh!

      Poista
    2. onnistuisikohan nytten? :) *epätoivoista säätöä*

      Poista
  3. Oi joi, siistii ja kiitos! Täytyykin lähteä sun tykö vierailulle!

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Olen kans kuullut hyvää tuosta mutteripannusta ja ennen välivuottani olin jo sitä ostamassa, mutta muuttoaikeet sitten tulivat tielle. Kivaa, että omaasi liittyy ihania muistoja:)

    Ihana tämä blogisi, taidanpa hakea tämän blogilistalta suosikikseni!
    Tervetuloa kurkkimaan myös tänne: laapalaura.blogspot.com

    <3 Laapa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Laapa! Blogilistalle vaan luettujen listalle ;) Ja tuun samantien vierailulle!

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.