6. maaliskuuta 2012

Hupsista..

Ollaan oltu tosi paljon ulkosalla viime päivinä. Parin asteen pakkanen ja auringonpaiste on saanut viihtymään ulkona pitkäänkin. Mun lempivuodenaikaa on tämä kevättalvi, edelleen on lunta, aurinko paistaa ja pakkaslukemat alhaalla. Yleensä siis. Tänä aamuna oli -18 astetta seitsemän maissa, samantien sai laittaa puuhellaan tulet. Ihanaa juoda aamukahvit tulen rätistessä hellassa. Mun arjen luksusta.


Eilen mietiskelin, että mitä ollaan tänä talvena tehty ja pää oli ihan tyhjä. Tää talvi on mennyt vähän ohi, sellaisessa pienessä sumussa. Kiehnätty kotona kolmelleen, kestitty vieraita, kyläilty ja ihmetelty pikkuista. Pihalla olikin tällainen "yllätys", ei ollut tullut mieleenkään ennen joulua kantaa näitä ulkovarastoon.. No, ovatpahan paikoillaan kevään tullessa.. ;)


Nyt alkaa olla kivasti energiaa touhuta, en tiedä johtuuko se lisääntyneestä valosta vai siitä, että meillä on pyörähtänyt rytmi ihan uusiksi. Nukkumaan mennään jo ennen kymmentä ja aamulla herätys on puoli seiskalta. Siis joka aamu melkein samaan aikaan. Tuossa pikkukaverissa taitaa olla joku sisäinen kello, keltä lie perinyt ;) Mutta ihanaa, että vihdoinkin tässä perheessä nukutaan. 


Nyt kanavuohenjuustosalaatin tekoon, mulle tulee ystävä kylään. Ei olla nähty kahteen vuoteen välimatkan vuoksi, joten kuulumisia onkin jo syytä vähän päivittää!


Aurinkoa viikkoosi :)

3 kommenttia:

 1. Meilläkin rötköttää kaikki kalusteet pihalla... valmiina.. ;)

  Mukavia turinatuokioita ystävän kanssa ja aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanan paljon lunta!
  Upeat kuvat!

  Terveisin,
  Tibs
  shoptravelfood.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Juu, tuota lunta ihan tarpeeksi. Ihanasti kimmeltelee auringossa, kaunista on ulkosalla nyt. Lohduttavaa kuulla, että jollain muullakin on käynyt samanlainen hupsis ;)

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.