11. maaliskuuta 2012

Puuhakas viikonloppuMe on tänä viikonloppuna huideltu siellä täällä ja nähty ystäviä. Vaikka nyt onkin väsy olo, niin nauru- ja höpötysterapia on tehneet hyvää tälle naiselle.


Perjantaina yläasteen kamujen kanssa istuttiin iltaa, muisteltiin menneitä, kouluaikoja, baarikeikkoja ja minishortseja ;) Muutama lasi viiniä ja emännän tekemä hyvä ruoka päälle ja hauska ilta oli valmis! Muiden jatkaessa yöhön, minä lähdin kotiin nukkumaan. Ehkä myöhemmin energiaa on aamuyöhön tanssimiseen, nyt ei..Lauantaina kisailtiin lukioporukan kanssa talviolympialaisissa. Lajeina oli muun muassa sokkopulkkaa, lehmäpalloa, kierimistä ja liukurin työntöä päällä. Kaksikymmentä kisaajaa taisteli pareittain Karhu-palkinnosta, osa verenmaku suussaan, osa ei. Mun mies päätti kotoa lähtiessämme, että palkinto kotiutetaan  ja niinhän siinä kävi. 


Ja nyt se karhu töröttää meidän takan päällä, öy nöy. Ja se on kuulemma siellä puoli vuotta, kunnes siirtyy voittotiimin toiselle osapuolelle (mä olen kyllä vähän eri mieltä...). Onhan tuo aika epeli tuo karhu kaljapullo tassussaan, mutta tuleepahan kiva ulkoilupäivä loistavassa seurassa mieleen aina kun siihen katse eksyy :) Iltaa jatkettiin vielä saunomalla koko porukan kesken, mahtavuutta koko päivä. Mummokin oli onnessaan, kun sai kahdenkeskistä laatuaikaa pikkuherran kanssa. 


Nyt jaksaa taas. Hymy on herkässä.2 kommenttia:

  1. Vähänkö hieno pokaali =) Itse en ole ylä-aste aikaisia koulutovereita paljoakaan nähnyt, harmi vain.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin oli vuosien tauko, mutta nyt on taas nähty ja touhuttu yhdessä. Tosi ihanaa, kun juttu edelleen luistaa :)

    Pokaali on ;)

    VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.