31. maaliskuuta 2012

Missä sää oot?Mää oon mutkamäessä! Tai en mä harmillista kyllä enää ole, mutta mieli ja sydän sinne aina jää hetkeksi viipyilemään.


Koskaan en ole ollut kevättalvella Lapissa, koska mun ei ole mahdollista saada lomaa tähän aikaan vuodesta. Nyt äitiyslomalla tähän oli mahdollisuus ja lähdettiin koko perhe Ylläkselle. Meidän pikkuherrakin pääsi ensimmäistä kertaa 4-kuukautisena ihmettelemään Lapin taikaa. No eihän se kauheasti mistään mitään tajunnut ;)Ihanan aurinkoista ja lämmintä! Helmikuussa talvilomalla sai aina turpa huurussa laskea - ja mäkeähän laskettiin pakkaslukemista välittämättä! -30 asteen pakkasesta huolimatta oli rinteeseen päästävä joka päivä, kun kerta tänne asti oli ajettu! Nyt oli kiva lasetella rinnettä alas auringonpaisteessa ja muutaman asteen pakkasilla. Love it! Ensi vuonna tullaan uudestaan, kun hoitovapaa mahdollistaa talviloman pitämisen näin keväämmällä.Automatkatkin sujuivat tosi mutkattomasti yöllä, lähdettiin ajamaan kun pikkuherra nukahti. Yöt ajettiin ja pidettiin toisillemme seuraa. Parin pysähdyksen taktiikalla mentiin ja toimi meidän vauvan kanssa hyvin. Pysähdykset olivatkin sitten pidempiä, kun piti leikkiä ja seurustella ja lepuuttaa selkää.
Loma teki hyvää ja kotiin oli kiva palata. Ihanaa oli olla kahden vuoden tauon jälkeen lomalla mun lempipaikassa ja vielä mun lempiporukalla! Naureskeltiin yksi ilta, että oli aika lailla erilainen Lappi-loma nyt verrattuna niihin sinkkuporukalla vietettyihin lomiin ;)
P.S. Ilokseni muuten huomasin kännykästä kuvia koneelle ladatessani, että tuolla halvemmalla Lumialla saa aika hyvälaatuisia kuvia. 


8 kommenttia:

 1. Voihan töks, meillä yks iso mutkamäki Ruka näkyy kotiportailta ja valoja saa iltaisin ihailla, mutta ei vaan tuu käytyä sitten itsellä laskettelemassa.Tyttö on käynyt sitten minunkin edestä. Onhan tää nyt aika saamatonta mutta oisko sitten liika lähellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, yöstä Ruka-näkymästä mä olen kade! Meillä on Messilä omalla kylällä, mutta niihin rinteisiin kyllästyy syyt nopeasti. Käyhän joku kerta kokeilemassa, voi into löytyä uudelleen! :)

   Poista
 2. Oi kun teillä on ollu kiva reissu!
  Jee,jee ja hitsi kun pääsiskin lähtee jonnekin perheen kera...just nimittäin tänään jostain kumman syystä mietin Lappia? No, näitä oli kiva katsella ja lukea teidän reissusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva loma, ihan turhaan jännitin pikkuherran kanssa matkustamista. Lappi on mun lemppari, onneksi mieskin tykästyi! Ehkä tekin innostutte ensi talvena Lapin lumille? Tai kesällä? :)

   Poista
 3. Ihania aurinkoisia kuvia! Nauttikaahan tästä kivasta keväästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti nautitaan! Nautihan sinäkin!:D

   Poista
 4. Ihania kuvia! Eipä ole tullut itsellä käytyä mutkamäessä sen jälkeen kun lapset syntyi... Voisi tosiaan olla kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää kuvia tulossa, täällä vieläkin fiilistellään lomaa. ;) Käy kokeilemassa, jäät vielä sinäkin koukkuun!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.