29. elokuuta 2010

Talonäyttöjä ja asunnonvälittäjiä


Tämä sunnuntai on taas kulunut reippaasti autoillessa talonäytöstä toiseen. Ei sitä unelmaa vielä löytynyt, mutta onneksi tällä riittää vielä intoa kierrellä ja etsiskellä. Kyllä se sieltä vielä löytyy, meidän pikkuperheen oma pieni pesä.

Mutta suurta kummastusta herätti muutaman asunnonvälittäjän tapa työskennellä. Olen törmännyt useammin kuin kerran tilanteeseen, jossa välittäjällä ei ole aikaa lähteä näyttämään taloa, vaikka kuinka esittäisi useampaakin mahdollista ajankohtaa. 


Toinen ihmettelyä ja kummastelua aiheuttanut vastaus esittelypyyntöön oli, että talosta on tehty tarjous, joka saatetaan hyväksyä tai sitten ei. Asunnonvälittäjä kehoitti seuraamaan tilannetta netistä ja ottamaan uudelleen yhteyttä, mikäli sitä ei hyväksytä. Minä otaksuin, että hän soittaisi minulle ja tarjoaisi esittelyaikaa, sillä täällä olisi innokas talonostaja, joka tahtoisi nähdä talon ja tehdä ehkä tarjouksenkin - eikö ne talot ole myynnissä sittenkään? 
Talonäyttöjen välillä ehdimme käydä vähän shoppailemassakin ja siskoni löysi tämän hauskan kyltin eräästä pikkukaupasta. Pakkohan se oli ottaa mukaan, teksti on tosi osuva!

Mukavaa työviikon alkua, toivottavasti ehdit viikonloppuna rentoutua ja tehdä omia juttuja!

 

1 kommentti:

  1. Näin luettuna ei nyt tunnu kovin pahalta, mutta ajatteles jos itse myisit taloa ja välittäjä ei lähtisi näyttämään sitä mahdolliselle ostajaehdokkaalle. Sillä kaikki kiinnostuneet ovat sitä.

    VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.