1. elokuuta 2010

On lomia pidellyt.... ihanan pitkään, kaupunkia ei tullut ikävä eikä arkea. Eikä tietokonetta, blogillakin on ollut kesäloma! Nyt on arkeen paluu hiljalleen alkanut, ensimmäinen projekti on puolikuolleiden parvekekukkien kuntoon hoito tai lopullinen lopetus ;)


Tätä hellettäkään ei ole ollut ikävä, tuulen tuiverrusta ja lumisadetta tunturissa jäi tämä tyttö kaipaamaan. Viileät telttayöt, iltakalastelut, savustetut harjukset ja aikatauluttomuus kuuluivat lomaan tänä vuonna. Ei ole Lapin voittanutta tämän tytön sydämessä!


Tässä muutama maistiainen Norjasta ja Valttijoelta, jossa vietimme viikon vaellellen ja kalastaen.


Toisaalta arkeen ja kaupunkiin paluussa on se hyvä puoli, että kaapit ovat täynnä hameita, mekkoja ja korkokenkiä, suihkuun pääsee vaikka monta kertaa päivässä sekä hajuvesi ja meikit, niitä tuli melkein ikävä! Kummasti muutaman viikon suihkuttomuus saa sisäisen naisellisen naisen heräämään.. ;)


Ihanan rauhallista sunnuntaita kaikille! <3


2 kommenttia:

  1. Vau miten ihanat maisemat! Kyllä tuolla varmasti sielu lepää enkä ihmettele että sydän jää noihin maisemiin ja tunnelmiin!
    Kiva kun olet palannut taas blogistaniaan!:)

    VastaaPoista
  2. Hei Susanne,

    oli kyllä kiva palata kotiinkin! Mutta tuonne on päästävä ainakin kerran vuodessa, on siellä vaan niin upeat näkymät ja sielu ihan lepää.

    VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.