4. elokuuta 2010

Terveisiä Tampereelta! Ajatuksenani oli lähteä muutamaksi päiväksi ystävän luo, kulkea ympäri kaupunkia ihastellen ja kuvaten. Saapuessani perille huomasin kameran jääneen kotiin, höh. Ja arvatkaa vaan löytyikö juuri silloin tosi paljon kaikkea kaunista kuvattavaa: valaistu Tuomiokirkko yötaivasta vasten, Tammerkosken tienoo, kaikki ne ihanat vanhat rakennukset, Pispalan erikoinen tunnelma yms..


Istuskelin Tammerkosken rannalla, hain lounaan kauppahallista ja lueskelin uutta löytöäni Tommy Tabermannin Pelastajaa ja ihmettelin vain kaupungin vilskettä. Siellä puistossa istuessani tajusin, etten ole koko kesänä tehnyt mitään tuon suuntaistakaan. Eli oli jo aikakin pysähtyä hetkeksi ihmettelemään tätä hetkeä ja nauttia koskettavasti kirjasta.


Tänään on vuorossa taas se arkinen lomapäivä, pyykkäämistä ja siivoamista. Ihanaa vaan laitella kotia ja rapsutella kisuja, elää meidän tavallista elämää.
Suuren ja ihanan lisän tämän viikon puuhasteluihin tuo pikkusiskon rakkauden juhlat, joita kuumeisesti suunnitellaan ja kohta jo juhlitaan! Rakkauttakin on siis ilmassa ;)


Tampereen kuvien puutteessa pieni maistiainen Tornionjoelta koskimaisemasta (muistaakseni). 
2 kommenttia:

  1. Ihana kuva Tornionjoen koskimaisemasta!
    Minullekkin on käynyt niin ettei kamera ole saatavilla juuri silloin kun olisi jotain upeaa kuvattavaa. Nykyään olen säilyttänyt pientä kameraa käsilaukussa että ainakin silloin kun käsilaukku on mukana on kamerakin:)
    Mukavaa rakkauden juhlaa teille!:)

    VastaaPoista
  2. Tää koski on kaunis, mulla on siitä monta kuvaa! ;)

    VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.