20. elokuuta 2010

Unettomuutta ilmassaPitkän loman jälkeen töihin paluu on ollut aina mukavaa, nähdä työkavereita, suunnitella tulevaa työvuotta, tutustua uusiin oppilaisiin ja totutella taas erilaiseen äänimaailmaan - meidän työpaikka ei taida olla hiljaisimmasta päästä.. ;)


Mutta tää väsymys, iltaisin päässä pyörii sen tuhat asiaa, jotka piti hoitaa, mutta vaan jäivät. Siinä sitä on mukavasti yöt tällä viikolla menneetkin, pohtien kaikkea mahdollista aamuyöhön asti. Aamulla on järki seissyt, on ollut känkkäränkkää ja silmät turvoksissa. Lohduttaudun sillä, että joka syksy jossain vaiheessa tämä helpottaa, unirytmin löytää taas ja arkirytmikin siinä samalla asettuu paikoilleen.
Mutta onneksi on nämä viikonloput, tänään päästään vihdoin katsomaan U2:ta, sitä onkin jo odoteltu! Ja sieltä lähdetään suoraan mökille, autoon pakataan ämpäreitä ja kumppareita, jos vähäsen mustikoita metsästä saisi. Kivaa viikonloppua kaikille, minä jatkan vielä hetken töiden parissa!


6 kommenttia:

 1. Ikävää kun et saa nukuttua! Minäkin olen jostain syystä nukkunut aika huonosti vaikka lomaakin on vielä yli kaksi viikkoa jäljellä.
  Viikonloppusi kuulosta oikein mukavalle! Toivotankin sinulle ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Susanne, eikö olekin aika ihmeellistä, kuinka monilla on unettomuutta näin syksyisin..

  Mökillä yleensä saa ihanat unet, pitkät sellaiset ;)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa keikkaa! Mie olin edellisessä elämässä kerran tämän poppoon keikalla, ja oli sellaista tuskaa se parituntinen ettei mitään rajaa. Radiolinja tarjosi, niin sillä siellä oltiin. Tosi surkeeta musaa ja vielä surkeempaa livelaulua. Ei mun makuun sitten ollenkaan.

  Mutta nauti sinä olostasi kun tykkäät :)

  VastaaPoista
 4. No voih,

  nyt oli kyllä aika hyvää tykitystä ;)

  Kiitokset viimeisestä!

  VastaaPoista
 5. Sinulle olisi jotain blogissani!

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.