2. syyskuuta 2010

Elämänmuutos lähenee..


Nyt se varmistui, nimittäin paluu kotiseudulle. Tämä pikkupesä löysi uuden onnellisen omistajan, vihdoinkin. Koko kesä on kulunut enemmän tai vähemmän jännityksessä, meneekö vai eikö mene ja millä hinnalla menee. Nyt voin huokaista helpotuksesta ja aloittaa talonmetsästyksen ihan tosissaan!
Olo on niin onnellinen ja kevyt, paluu kotiseudulle häämöttää jo kahden kuukauden sisällä! Jännittääkin vähäsen, löytyykö se talo ja milloin se löytyy, missä tehdään kompromisseja ja missä ei. 
Kiirehtiä en tahdo enkä ottaa toiseksi parasta. Vuokra-asunnon taidan laittaa hakuun, jotta voi ihan rauhassa katsella ja tunnustella, odottaa sitä ihkaoikeaa punaista tupaa meidän miniperheelle. Siskollakin onneksi riittää vielä intoa juosta talonäytöillä, kiitos sisko siitä! 


Kyllä jännittää!!5 kommenttia:

 1. ONNEA!!!!!! Voi että, oon niin innoissani sun puolestasi!! Toivon, että löydät unelmiesi tupasen pian!!! Voi todella uskoa, että olet ihkaonnellinen, olet jotenkin sellanen ei-kaupunki-asuja.. sulle sopii maaseutu ja punainen tupa (vaikken ees tunne sua kuin blogisi kautta...).

  VastaaPoista
 2. Arvaa vaan, onko ollut unettomia öitä tarjouksen hyväksymisen jälkeen ;) Et osunut kauas todellisuudesta, itse vain en sitä myöntänyt pitkiin aikoihin itselleni. Ehkä tämä kepeä mieliala kertoo jo siitäkin, että olen tehnyt oikean ratkaisun siinä että luovun osittain elämästä täällä.

  Kerrostaloasujaa musta ei ole tullut, vaikka olenkin koko ajan täällä pääkaupunkiseudulla sellaisessa asunut, siis 15 vuotta!

  Hurjaa ajatella, että mulla kohta voi olla punainen tupa ja oma piha ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva oli lukea hyvät uutisesi! Nyt pidän peukkuja täällä että löydät mieleisesi uuden kodin!

  VastaaPoista
 4. Onnitteluni!!

  Rutkasti onnea toivotan myös sen punaisen tuvan etsintään - ja ennekaikkea löytämiseen ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Susanne ja Marielisa, onnea tässä taidetaan vähäsen tarvitakin ;)

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.