5. syyskuuta 2010

Uudet söpöt

Jos tästä flunssasta jotain positiivista seurausta on ollut, niin ne on nämä palmikkosukat. Aloitin niiden tekemistä jo toukokuussa, mutta kesähelteillä villasukkien kutominen ei ollut kovin mielekästä. Viisi päivää kotona kuumeessa ja johan alkoivat puikot heilua taas.Säiden viileneminenkin saa joka syksy aikaan neulontainnon viriämisen. Aika ihanaa, pitkästä aikaa puikot kilisevät ja kaikkea kaunista on suunnitteilla. Ehkäpä jo sinne uuteen kotiinkin voisi neuloa tai virkata jotain pientä..


Valkoisesta torkkupeitosta ajattelin aloittaa, katsotaan mitä sitten seuraavaksi. Dropsdesignilla on muutama suloinen peitto, ensi viikolla siis lankojen hakuun ihanasta pienestä lankakaupasta keskustasta. Siellä aika melkein pysähtyy ja jokaista lankakerää on kosketeltava ja tunnusteltava!4 kommenttia:

  1. Kiva kun poikkesit blogissani ja jäit lukijaksikin:) Mulla on samat touhut kun sullakin: oon flunssassa ja kudon palmikkosukkia:))))

    VastaaPoista
  2. Ne jotenkin sopii niin hyvin yhteen ;) Torkkupeittolankoja lähden huomenna ostamaan, josko sen jouluksi saisi valmiiksi..

    VastaaPoista
  3. Kiitos Helena, mustakin niistä tuli oikein sievät ;)

    VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.