21. syyskuuta 2010

Suuria suunnitelmia

.. ja kovasti tohinaa kuuluu tähän viikkoon. Kuntotarkastus meni läpi ja nyt on alkanut kuumeinen remonttimiesten ja -tarpeiden hankinta. Perjantaina saan avaimet käteen ja sitten se on menoa! Minusta tulee talonomistaja, hihii!Minä ja mun omenapuu ;)


Mutta onpa ihanaa bloggailla ja etsiskellä juuri niitä mun keittiöön, kylppäriin ja olkkariin sopivia materiaaleja. Ongelmana vaan on, että on niin paljon kaikkea ihanaa ja budjetti rajallinen.. Onneksi saan huomenna siskon mukaani ja lähdemme katselemaan Ikeaan näitä halvempia vaihtoehtoja. Koko ilta onkin sujunut vauhdikkaasti nettisivuilla ihmettelemässä kaappeja, kodinkoneita, huonekaluja ja lattiavaihtoehtoja. Ensimmäiset ostokset taitavat olla kuitenkin akkuporakone ja sorkkarauta, siirrytään niihin suurempiin remontin edetessä ;)
Nautitaan syksyn väreistä, nyt saa jo täällä etelässäkin nauttia kauniista ruskasta ja viileydestä!

6 kommenttia:

 1. Onnea!!! Ihan mahtavaa!! Ja kuule, Ikea on loistopaikka ja minusta ne kamppeet siellä on tosi hyviäkin. Meillä on puoli taloa ihan pelkkää ikeaa.. tykkään niistä huonekaluista kovasti, sekä ulkonäöltään että hinnaltaan!!

  Jee, remppajuttuja ja kuvia sit vaan ootellaan!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitti Heli,

  täällä tämä vaan liitelee korkealla ilmoissa.. Suoraan sanottuna kyllä kauhistuttaakin se työn määrä, mutta laitellaan hiljakseen.

  Mä olen kuullut muualtakin, että Ikean tavaroilla on hyvä hintalaatusuhde, siksi sinne huomenna suunnataankin. Olen jo vaikka mitä "ostanut" sieltä ;)

  Remppajuttuja ja -kuvia on tiedossa ehkä väsymykseen saakka, sen lupaan!

  VastaaPoista
 3. Jei, nyt se on siis julkista :)
  Tää kuule jo innolla odottaa kaikkea sitä repimistä ja purkamista, saa patoumat kyytiä!

  Ikea on ykkönen, ja luulenpa etten minäkään sieltä tänään pääse ilman ostoksia kotiin. Minipirkkokin jo teki listaa pehmoleluista ;)
  Ja ne lihapullat on _pakko_ käydä herkuttelemassa, että jätähän lihapullan mentävä aukko massuun.

  VastaaPoista
 4. Onnea kovasti!! Mielenkiinnolla jään odottelemaan remppajuttuja. :)

  VastaaPoista
 5. Hurjan paljon onnea! Ihanaa kun kaikki meni hyvin ja olet nyt talonomistaja!:)

  VastaaPoista
 6. Lue koko blogi, melko hyva

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.