7. syyskuuta 2010

Jännitys osittain ohi

Koko päivän olen ollut kuin tulisilla hiilillä, odottanut soittoa kuin kuuta nousevaa. Tulihan se soitto viimeinkin. Tarjous meni läpi. Hih! Hih! Kiitti tytöt peukuista, ne taisivat toimia!


Nyt sitten jännätään kuntotarkastusta, mä tarvitsen taas niitä teidän peukkuja! 


Ja jotta mieli olisi vieläkin parempi, sain Heliltä Kotoisaa arkea-blogista ihanan tunnustuksen. Kiitos Heli, hymy sulle!


Tähän tunnustukseen liittyy kolme tehtävää:
 

1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain whyTämä tunnustus, kuten monet muutkin, on jo niin monessa blogissa, etten sitä erikseen kenellekään lähetä. Annan sen sinulle mukaan otettavaksi.

Kolme minulle rakkainta asiaa ovat:


1. Perheeni - vanhempani, siskoni perheineen ja veljeni perheineen, mulla on ihana perhe, josta olen erittäin kiitollinen

2. Oma koti, jossa saan olla juuri sellainen kuin haluan ja joka on aina avoin ystäville ja perheelle.

3. Ystäväni, jotka tukevat minua, nauravat ja itkevät kanssani, ovat läsnä.Rakkain kuvani tämä, kuva ihanista keski-ikäisistä kolliherroistani loikoilemassa. Tätä tunnelmaa haluan kotona olevan, täällä rentoudutaan ja ollaan vaan. Kehrätään yhdessä ja välillä vähän sähistäänkin ;) 

Tätä tunnelmaa lähetän teillekin, meillä on juuri nyt tätä. Aika ihanaa.

 


 

7 kommenttia:

 1. Ihanaa Saska, onnea talojutuista!! Ja kovasti peukutan vielä sitä kuntotarkastusta!!!

  VastaaPoista
 2. Hyvä, hyvä!
  Lisää peukkuja (ja varpaita) täältäkin vielä!
  Asioilla on tapana järjestyä... :)

  VastaaPoista
 3. Peukut on pystyssä täälläkin!
  Kissakuva on IHANA!:)

  VastaaPoista
 4. Heissan ja ONNEA! Törmäsin blogiisi siskosi blogin kautta, jonka myös löysin äskettäin. Luin blogisi läpi ja tulin NIIN hyvälle mielelle! Itse olen perheeni kanssa kuukausi sitten paluumuuttanut 17 vuoden jälkeen kotikonnuille. Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi! Onnea vielä kuntokartoitukseen!

  VastaaPoista
 5. Tirlittan, Heli, Marielisa ja Susanne, lämmin kiitos kaikista peukuista ja varpaista! Mua jännittää tuo kuntotarkastus aivan kauheasti, kuinkakohan tässä saa untakaan..

  Ja Sari, kiva kuulla, että näitä höpinöitä lukiessa saa hyvän mielen! Meitä paluumuuttajia taitaa olla aika paljon, iän myötä taitaa tulla vaan ikävä takaisin kotiin ja perheen luo..

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.