22. helmikuuta 2011

Kirjamessujen saldoaLahden Sibeliustalolla pidettiin viikonloppuna kirjamessut, jonne oli aivan pakko päästä! Helsingissä asuessani Messukeskuksen kirjamessut oli aivan must ja joka kerta kannoin selkä vääränä pokkareita kotiin messusaaliina. En tälläkään kertaa tehnyt poikkeusta - mielenkiintoisia kirjoja tarttui mukaan kassillinen ja vieläpä huokeaan hintaan. 


Tämä kirja oli löytö numero 1, ihana Toini Lehtisen Kertomuksia lapsille - Koteja ja kouluja varten. Kirja on täynnä opettavaisia tarinoita vuodelta 1952 :)

Monipuolista puutarhanhoitoa käsittelevää kirjaa olen myös etsiskellyt jo jonkin aikaa ja nyt löysin sellaisen suhteellisen huokeaan hintaan. Tätä aloitellaan jo nyt lomalla - täällä odotellaan niiiiiiin kovasti jo tuon lumen lähtöä ja ensimmäistä kevättä ja kesää omassa puutarhassa! Tässä kirjassa on myös paljon kuvia erilaisista puutarhakasveista, mikä helpottaa tällaisen poropeukalon kasvintunnistusta - mulla ei suoraan sanottuna ole mitään hajua, mitä noi kaikki puut ja kukat tuolla pihalla ovat. Kauniita ne ovat, mutta olisi ihan kiva osata niitä oikein hoitaakin ;)
Lisäksi mukaan lähti aimo kasa pokkareita, jotka varmaan tulee luettua jo lomalla. Elizabeth Gilbertin romaania "Eat Pray Love - Omaa tietä etsimässä" jo aloittelinkin, seuraavaksi käsittelyyn pääsee Virpi Hämeen-Anttilan "Päivänseisaus".


Toisaalta koko lomaviikon voisi pitää tällaisia pakkasia, minä viihdyn hyvin sohvalla tämän kirjapinon kanssa. 


Ihania lukuhetkiä sinullekin, mikä kirja sinulla on menossa juuri nyt?

8 kommenttia:

 1. Uusin Maalaisunelma :D
  On noi kirjat sitten viime aikoina päässeet jäämään. Mut seiska tulee taas parin päivän päästä, siihen mennessä ehdin saamaan tuon Maalaisunelman pois alta ;)

  Hauskaa lomaa, me aloitellaan ihan kohta myös..

  VastaaPoista
 2. ulla-maija paavolaisen joku kirja ja sit miljoona askartelu- ja sisustuskirjaa selailen, ja useita lehtiä

  VastaaPoista
 3. Joy Fieldingin pakoon et pääse :)

  VastaaPoista
 4. Katja, täällä myös on välissä lueskeltu Jeanne D'Arc Livingia ;)

  Darkangel1981, mulla myös aina monta kirjaa samaan aikaan luvussa.

  Miia, Joy Fieldingiä olen minäkin lukenut, lupaavan kuuloinen kirjan nimi ;)

  VastaaPoista
 5. Angelika Taschenin New Yrk Interiors, uusin painos, eli katselupuolella enemmän tällä hetkellä :D
  Varsinaisella lukupuoloella pino odottamassa, viimeisimmästä Remeksestä vielä postissa odottaviin..laidasta laitaan!

  Käypä blogissani, siellä sulle jotain!

  VastaaPoista
 6. Mulla on työn alla Fengshui-kirja, ollut tosin jo aika kauan.. oon lainannut sitä kirjastosta aina uudelleen ja uudelleen (ja maksanut jo lukemattomat sakotkin välissä..).

  Mutta hei mitenkäs tuosta Sotta-Mairesta tuli Siisti-Maire, se oliskin kiva tietää? =D terkuin yks Sotta-Heli

  VastaaPoista
 7. Pepi, nyt se on heti lähdettävä vastavierailulle ;) New York Interiors, kuulostaa aika mielenkiintoiselta ja Remekset on kaikki tosi mukaansa tempaavia!

  Heli, mäkään en vielä tiedä, miten sille kävi.. Kerron sulle sit kun tiedän ;) Mä olen aivan samanlainen kirjastolainaaja, maksamillani sakoilla olisin ostanut aika monta pokkaria..

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.