31. toukokuuta 2010

Arjen pientä iloa..

.. on kynttilänvalo ja neulominen. Tänä iltana otin pitkästä aikaa kutimet käteen ja olenkin saanut mukavasti aikaan. Aloitimme ystävien kanssa neulomaan porukalla, osa neuloo keskosille nuttuja Etiopiaan ja osa neuloo syöpäsairaille pipoja. Sain äitinikin innostumaan asiasta ja hänkin pyöräytti jo yhden nutun. Nutuista laitan kuvia heti, kun saan ikuistettua ne  kameralle.

Viime talvena pakkaset saivat viihtymään omalla sohvalla puikkojen kanssa ja sain aikaan monta paria villasukkia ja ihanaisen lämpimän villatakin. Sukkia lahjoitin ystäville, siskon perheelle ja osan pidin itse. Kuten nämä suloiset sydänsukat.Sisko sai nämä ihanat valkoiset palmikkosukat.Ja siskoni tytär sai nämä Hello Kitty -sukat. Olivat mieluisat ;)Itselleni innostuin kutomaan tämän villatakin Dropsdesignin ohjeilla, yllättävän nopeasti se loppujen lopuksi valmistui. Ja on ihanan lämmin!


Ja tietenkin tämän ihanan pitsisen hartiahuivin, jota olen pitänyt lähes päivittäin. Kannatti siis viettää loputon määrä tunteja sen parissa..


Mitäköhän sitä seuraavaksi alkaisi neulomaan, sormet jo syyhyävät jonkin ihanan kepeän kesämekon tekoon..

Nautitaan aurinkoisista päivistä ja ihanista hämyisistä illoista ja kynttilänvalosta!

10 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia, villatakki ja hartiahuivi!
  Minäkin olen innostunut neulomaan, lähinnä sukkia olen tehnyt ja virkkaamisesta pidän myös.
  Upea asia kun neulotte nuttuja keskosille Etiopiaan ja pipoja syöpäsairaille. Viime talvena osallistuin projektiin jossa neulottiin sukkia Itä-Euroopan köyhien maiden lapsille.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Neulominen on ihanaa vastapainoa kiireiselle arjelle, joten jos siinä samalla voi vielä tehdä hyväntekeväisyyttä, niin yhtälö on loistava. Tuosta sukkaprojektista en ole kuullutkaan, mahtaako vielä olla voimissaan?

  Mukavaa viikon jatkoa sinullekin Susanne!

  Onkos Tirlittan pitänyt niitä sukkia? ;)

  VastaaPoista
 3. Sukkakeräys oli viime vuoden lopulla. Jos haluat käydä lukemassa jutusta se ja kuva sukkavuoresta löytyy osoitteesta
  http://www.radiodei.fi/?sid=152

  VastaaPoista
 4. Kiitos Heli, alkaa vaan olemaan jo aika kuuma näillä helteillä ;)

  Käynpä Susanne katsomassa linkit, kiitos! Hieno juttu, että sinäkin olet osallistunut näin hyödylliseen projektiin.

  VastaaPoista
 5. Hei sullahan mielettömiä salaisia taitoja! Miten, et ole ollenkaan hehkuttanut taidoillas töissä?

  Upeita neuleita! Sulla on suuri sydän!
  Ihanaa, että vielä löytyy pyyteettömiä ihmisiä, jotka jaksavat neuloa lapsille, joille pehmeät paketit tulevat tosi tarpeeseen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Samina, nää on näitä vapaa-ajan juttuja, joista ei aina töissä ehdi jutella.. Nyt mua kävi kiinnostamaan suuresti, kuka siellä nimimerkin takana kirjoittelee? ;)

  VastaaPoista
 7. Hej alla, njuter jag verkligen själva internet-sajten! Detta är verkligen en fantastisk sida. Alla av oss ser fram emot att läsa ännu mer intressant information där du kommer att visa sig vara publicering i framtiden. Jag har lärt mig en hel del av detta. Tack för din insikt.

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.