30. toukokuuta 2010

Haaveita vain..

.. vaiko sittenkään? Tänään olin vierailemassa siskoni luona ja kävimme katselemassa ihanaa vanhaa rintamamiestaloa. Unelmat saivat siivet ilta-auringon hehkussa ja näin jo itseni loikoilemassa auringossa omassa pihassa, laittamassa pihaa, keittämässä oman pihan marjoista mehua ja natustelemassa omien pihapuiden omenia.. Voih, unelmathan on tehty toteutettaviksi, eikö niin?
Nyt ei vaan millään malttaisi odottaa ensi sunnuntaita, jolloin pääsee tutustumaan myös itse taloon ;) Ei siis makeaa saatu mahan täydeltä!

Aurinkoista viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. No todellakin! Meillä jo illalla täällä suunniteltiin kuinka sitten mennään "yökylään IHAN YKSIN, te saatte jäädä kotiin"..

  Suuri pyörä pyörimään vaan :)

  VastaaPoista
 2. Mekin ollaan alettu kallistumaan vanhan talon puoleen taloja katsellessamme. Rempan myötä niistä saa niin paljon kodikkaampia, kuin uudemmista :)
  Kun pankkiasiat saadaan tällä viikolla kuntoon, tulee haaveista ehkä tottakin!

  Toivottavasti unelmanne toteutuvat!!!

  VastaaPoista
 3. Oi, toivottavasti unelmasi toteutuu!

  VastaaPoista
 4. Helena, vanhaa olen ainoastaan katsellutkin, lapsuuteni vietin sellaisessa ja siitäkin tuli ihana! Remppataitoahan se vaatii itseltäkin hiukan, minä kun olen yksin sitä ostamassa ;) Mulla on pankkiasiat ensi viikolla ja asunnon arviointi tällä viikolla, hui hutinaa!

  Tirlittan, mäkin jo innostuin eilen illalla unelmoimaan kaikkien kolmen yökylästä ihan keskenään ;)

  Heli, pidetään peukut pystyssä!

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.