4. toukokuuta 2010

Kotipuuhastelua sateisena päivänä

Sateisina päivinä parasta on, kun saa vaan puuhastella kotona ja neuloa hyvää musiikkia kuunnellen. Minulla on koneella paljon kuvia luontoretkiltä ja jo vuosien ajan olen haaveillut tekeväni kollaasin niistä seinälle. Muutama viikko sitten sain itsestäni sen verran irti, että laitoin kuvat tilaukseen ja Ikeasta ostettua niihin kehykset. Lopputulokseen olen varsin tyytyväinen, seinät eivät enää huuda tyhjyyttä vaan ovat täynnä omia hetkiä ja kokemuksia. Vielä kun ystävän mies tuli poraamaan tuon Ikean Lack-hyllyn, niin alkaa olohuone jo näyttämään mieleiseltä.

Vastapäiselle seinälle asettelin hieman suurempia kuvia, muutaman siihen vielä ajattelin lisätä, kunhan osaan päättää mitkä.
Nyt viltin alle ja kutimet käteen. Ja nauttimaan kynttilän valosta, neilikan tuoksusta ja kisujen kehräyksestä.Kissoille tuo neilikka vaan näyttäisi maistuvan paremmin kuin hyvin.. Toivottavasti sen pian saa turvaan parvekkeelle!


4 kommenttia:

 1. Onpa kiva tuo sinun olohuoneen pöytä. Tuo mukavasti kontrastia noiden modernihkojen muiden huonekalujen kanssa :) Ja violetti, ah minun lempivärini...

  Komeita poikia teillä asustaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis Onnen Omenia,

  pöytä on lahja siskolta, joka on sen itse tehnyt. Sillä on siis tunnearvoakin roimasti. Haluaisin lisää kontrastia tähän modernihkoon lookiin, ehkä ajan myötä jotain aina tarttuu mukaan ;)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää :) Nuo verhot varsinkin on niin namut!

  Mulla kanssa suunnitelmissa taulukollaasi omista kuvista. Mustilla paksuilla erikokoisilla kehyksillä omista kuvista. Sisustuskuvien ottaminen siis jatkuu..

  VastaaPoista
 4. Mä olen pitkään noista omista kuvista haaveillut ja nyt on sellainen olo, että kannatti. Ensi kesänä Lapista taas uusia otoksia seinälle ;)

  Mustat kehykset kuulostaa tosi hyviltä, siinä on teidän kotiin hyvää kontrastia.

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.